Lyn slo seg selv konkurs i dag. Og sparker samtlige spillere i klubben, og må starte på skratch i 8. divisjon!

En skandale mener du sikkert. Nei det er det ikke. Det er resultatene av en økonomisk skakk kjørt klubb som ikke har hatt en ledelse som har tatt ting på alvor. Og da snakker jeg ikke om bare dagens ledelse men de som drev klubben for både 5 og 6 år siden, og fram til nå.  Alt for høye lønninger, for store kostnader i forhold til inntjening er lik konkurs.

Men dette er bare starten. Det er flere tippeliga klubber som vil følge etter i kjølevannet av Lyn´s konkurs. Jeg vet at Fredrikstad sliter veldig, og Vålerenga har hatt og har fortsatt store problemer. Brann har vel knapt penger til å slå på lyskasterne når høstmørket faller på-

Jeg er helt sikker på at minst et lag, og kanskje flere vil lide samme skjebne ila den tiden som er igjen av Tippeligaen eller i løpet av året. Det er ingen hemmelighet at flere klubber lever fra hånd til munn, og strever med å få utbetalt lønn til spillere, og få betalt regninger.

Fra Lyns nettsider: 

«FK Lyn leverer i dag oppbudsbegjæringen med virkning 30.06.2010.

Dette er en trist dag for oss i Lyn, men på tross av alle forsøk de siste måneder og ikke minst dager: I dag er det definitivt.

Det er høyst beklagelig at vi ikke har klart å hente tilstrekkelig kapital til at vi kunne fullføre sesongen med økonimisk sikkerhet, og at vi dermed påfører andre i Adeccoligaen praktiske problemer. Dette er også kjedelig for alle ansatte, supportere, investorer, samt alle andre som er glad i Lyn.

For oss er dette ekstremt trist, men vi kan love at alt er gjort.»

FK Lyn er en del av allianseidrettslaget Ski- og Fotballklubben Lyn sammen med Lyn Ski og Lyn Fotball (breddefotball). Lyn Fotball har et 6. divisjonslag som nå blir klubbens beste etter konkursen.

kilde nettavisen-

kilde VG. no

TV2.no

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/1-divisjon/artikkel.php?artid=10009751

http://msn.tv2sporten.no/fotball/adeccoligaen/lyn-er-konkurs-3240623.html

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sjokolade er sunt!

De færreste misliker sjokolade, men ingen annen matvare er så knyttet til skyldfølelse som denne mørke delikatessen. Slankere i alle...

Opphev blokaden nå!

Det var her på Al Shifa-sykehuset i sentrum av Gaza By de to legene Mads Gilbert og Erik Fosse jobbet...

Lukk