Nye opplysninger gir politiet håp om kunne finne Madeleine McCann. En av verdens største kidnapping-mysterier. Kan denne mannen på fantomtegningen ha noe med forsvinningen å gjøre?

3 år gammel ble lille Madeleine kidnappet under dramatiske omstendigheter fra hotellrommet der hun bodde sammen med sine foreldre og tvillingsøskene, Sean og Amelie som var to år gamle.

– 3. mai 2013 var det 6 år siden en hel verden var i sjokk og vantro over at en tre år gammel pike kunne forsvinne fra et hotellrom i Portugal. Et massivt lete-apparat ble satt i gang, så langt helt uten spor. Fram til nå. Britiske etterforskere har funnet nye spor og en rekke nye mennesker er avhørt. Ny spor er funnet.

Mannen på tegningen skal snakke tysk, han er mellom 20- 40 år, befant seg i hotell-komplekset hvor Madeleine bodde sammen med sin familie. På programmet «Crimewatch» på SkyNews, vil det komme flere nye opplysninger om den mistenkte tyske mannen.

Suspect: The two e-fit images of the same man seen in Praia da Luz on the night Madeleine disappeared

– Foreldrene fikk tidlig en mistanke av portugisisk politi mot seg, hovedsaklig fordi en sporhund som kunne få teften av døde mennesker gjorde tegn til at var «noe» i familien McCanns leiebil. Saken ble senere henlagt. Foreldre fikk også kritikk for å gå fra hotell-leiligheten der tre barn lå og sov. De satt ca 90 sekunders gå avstand fra leiligheten, inne på hotell-komplesket sammen med to venne-par fra Storbritannia når den fatale forsvinningen skjedde.

– Siden forsvinningen har det versert mange rykter og mange registrerte observasjoner verden over, der vitner har påstått og ha sett den britiske jenta som altså var tre år i 2007, hun ville ha vært 9 år i dag om hun var i live.

Foreldrene til lille Madeleine sitter fortsatt med en sterk tro på å få sitt kjære barn tilbake. I live.

 

Foto: Flickr/ Lee Summerson

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Danske Noma beste restaurant du besøker

Danske Noma har i to år vært kåret til verdens beste restaurant av Restaurant Magazine, men er nå skjøvet ned av...

En hyllest til alle som homser seg…

Som kjent handler denne bloggen om tabubelagte tema. Derfor har vi fått gleden av å dele et innlegg av en...

Lukk