Billetter til Madonnas konsert i Telenor Arena 15. august er ennå ikke utsolgt og arrangøren velger å dumpe prisen for å unngå økonomisk tap.

Madonna var selveste pop-dronningen, nå er hun ikke lenger engang i hoffet. P3 velger å ikke spille fra den tidligere stjernens siste album fordi den er for dårlig.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s__rX_WL100[/youtube]

Madonna fyller 54 år 16. august. Det er ingen ungdom i alder som entrer scenen i Norge, men hun er sprekere enn noen gang. Onde tunger vil allikevel ha det til at hennes siste album, «MDNA» er det absolutt dårligste.

Andre mener at den kvinnelige artisten var best helt i starten av sin karriere. Med «Like a Virgin» i fra 1994 som sitt beste album.

Vil du se en levende legende så har du altså sjansen nå .Madonna er i Norge og du kan høre henne på Tenor Arena.

Norges konserten er Madonnas offisielle bursdagskonsert, og fanklubben ber alle ta med seg et hjerteformet ark til konserten. Arket skal holdes opp mot Madonna når hun spiller «Open Your Heart», for å ønske henne gratulerer med 54-års dagen 16. august – altså dagen derpå.

I hvilken periode synes du Madonna har vært på sitt beste? Tror du Madonna kommer tilbake som verdens største kvinnelige artist?

 

http://www.madonna.com/

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Engler som betyr alt- du har de bare til låns…

  Her i huset er det videoaften med nogo attått- veldig koslig med masse ungdommer i hus- Det tygges og...

VG.no- Den fjerde statsmakt mener Stoltenberg bør gå av

Den fjerde statsmakt er i Norge og Danmark en betegnelse som brukes om pressen, særlig om dens rolle som kritiker og overvåker. De...

Lukk