Mer enn 18 grader i skyggen gir sommerfornærmelser mer enn noe annet. Fuglekvitter og latterklang er tydelige tegn på at noe er i gjære. Sommeren kommer snart, varmen er her allerede.

– Man kan nesten høre gresset gro, to svaler sloss om den samme marken i det de smyger seg langs takskjegget. En ensom måke flyger høyt på den blå himmelen, som om han vil være så nær sola som mulig.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H5_r4QLBGeg[/youtube]

– Vi har kort sommer i Norge- derfor er det så fantastisk at våren blir fin og lang, med digre høytrykk som legger seg over vår langstrakte vakre nasjon som feirer år om noen dager. Mange synes vi fortjener det også, etter måneder med høst og vinter så er mange av hvitere enn skummet melk.

Foto: Privat

Det er om våren når alt begynner å våkne til liv at man kjenner at man lever, og at det er godt å leve. Føle solstrålene mot huden, høre alle de lydene som ikke finnes om vinteren.

Vi mennesker lever så kort på kloden sammenlignet med alt annet. Vi blir ca 80 år, som er bare et lite blaff i den store sammenhengen. Derfor bør vi bruke den tiden vi har til å leve.

– Virkelig kjenn etter og tenk over, at disse dagene som kommer og går hver eneste dag, det er selve livet. Bruk disse vidunderlige dagene til det du liker aller best.

Gå i gresset med bare tær. Reis ut til sjøen eller på sjøen, vær sammen med familie og eller venner som har stor betydning for deg. Fyll sjelen din med drivstoff, kjærlighet og livslyst.

Foto: Privat

– Varme svaberg, duvende bryster og lyden av boks-øl som åpnes. To båter som kjører det motoren kan holde langt der ute i havgapet. Lukten av sjø, tang og grillmat. Sommeren har så mye å by på.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=weNvB4NbQB8[/youtube]

– En vår går over i en sommer som går så alt for fort, før igjen løvet faller og det går mot høst. Da bør sinn og kropp være synkroniserte så du er mentalt og fysisk forberedt på en lang høst og enda lengre vinter.

Vi burde kanskje hatt muligheten til å gå i hi om vinteren vi mennesker, som bjørnen. Det kan vi ikke, vi må bare holde ut og håpe på at vi får oppleve nok en vår.

Livet er for kort til å dvele ved tiden som har godt, vi har mer enn nok med å glede oss til sommeren.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Barneoppdragelse finnes det ikke noe fasitsvar på

  Det finnes ingen fasit på hvordan foreldre skal oppdra barna sine, det finnes ikke noen fasit på hvordan man skal...

Blondibella vs Fotballfrue

  Nordens mest leste blogger kaster klærne. Smellvakre Isabella Löwengrip som eier bloggen "Blondibella" viser seg i sitt eget magasin-...

Lukk