Norges største avis satte en femmer på terning for “MAMMON 2.” Det betyr at det er overraskende bra og severdig underholdning, sannsynligvis. I følge VG er sesong 2 både mørkere og slemmere – noe som er lovende.

Vargas12.com, er bloggen som skriver om det du ikke tør å snakke om, i tillegg til alt det de fleste snakker om – i morgen.

Norske TV-seere har blitt bortskjemt de senere år med “Broen“, “Walander” og en rekke andre svenske og danske serier som har imponert de fleste. Genren som til og med har fått eget navn, Scandinavian noir, suksess-serier produsert av skandinaviske land, solgt til store deler av verden, fosser videre.

MAMMON 2“, blir utvilsomt en av disse slik “MAMMON” ble det i første sesong i januar 2014.

soaCZIgxF9G4sw7H_ny0FwdJMsUQc962Sa0ttEMSAtpA Foto: Glenn Meling/ NRK

I følge NRK er det et politisk dilemma der en kjent politisk kommentator, blir drept, og indre stridigheter i en fiktiv Høyre-regjering, mellom finansminister og statsminister. Spilt av Ingar Helge Gimle og Trond Espen Seim. Og det er denne konflikten som er den røde tråden i andre sesong av “MAMMON.”

Dessverre vil vi si at det skorter på gode norske skuespillere. Der har både svenskene og danskene et langt større arsenal enn oss. Alt for mange norske skuespillere blir brukt for ofte. Ane Dahl Torp og Nicolai Cleve Broch er med i nesten alt. Kan det virke som. Her har brødrene Stenberg Eriksen dog fått med seg et slagkraftig lag, med Jon Øigarden i hovedrollen som sist.

I tillegg til Gimle og Seim er skuespiller og forfatter, kjent fra blant annet filmen “Buddy“, Anna Backe-Wiig sentral i “MAMMON 2.”

For å sette denne TV-serien i perspektiv, hva popularitet angår. “MAMMON” ble solgt til 25 land, allerede før produksjonen av serien var ferdig. Mer enn 1,2 millioner seere valgte å se hver eneste episode på TV og nett. Det er imponerende tall, og det forventes enda bedre flere seere for sesong 2.

Regissørene ønsket å lage en enda bedre oppfølger og mener de har lykkes. En tredje sesong av “MAMMON” er allerede under planlegging, ifølge NRK.

Premiere på “MAMMON 2” er 3. januar på NRK1, KL 21:25.

Se klipp fra den meget lovende TV-serien, de fleste vil snakke om allerede fra første episode.

Kilde: NRK.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Manchester United ser ut til å ha bestemt seg for denne mannen

#MUFC stars believe Diego Simeone will be their new manager https://t.co/yTQ6ArH5e1 pic.twitter.com/9GHqKUhHB2 — The Sun (@TheSun) January 1, 2016 Det...

Lukk