Noen mennesker går med en drøm, et mål de ikke helt vet hvordan de skal få ut i livet. Noen klarer det når tiden er inne akkurat i passe alder, når det passer best. 

– For to av de jeg skal presentere for deg her, tok det kanskje litt lengre tid enn planlagt, ihvertfall var begge to godt voksne mennesker da de tok verden med storm på samme scene på hver sin fantastiske måte. Begge var totalt ukjent, hadde vanlig jobb som deg og meg.

Så åpnet de munnen og sang!

Mulig de begge vil si at tidspunktet var perfekt og at de ikke var klare før, poenget er at de ar blant verdens mest kjente artister i dag. «Sku aldri hundene på hårene».

Paul Potts (43) fikk sitt liv forandret 100% da han ble med i «Britain’s Got Talent» 7. juni 2007. Da var han 37 år gammel. «Nessun Dorma» ble vendepunktet, og gjorde Paul verdensberømt, med en opptreden.

Han har siden den gang solgt millioner av album, og trenger selvsagt ikke tenke på å jobbe som mobiltelefonselger noen gang igjen.

Paul Potts fulgte hjertet og drømmen sin og ble en stor stjerne. Denne videoen fra da han stod på scenen første gang er vist mer enn 100 millioner ganger på Youtube, og det er helt forståelig.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1k08yxu57NA[/youtube]

Den andre «stygge andungen»som ble til den «hviteste svane» er guddommelige Susan Boyle (51).

– Hun har kanskje enda større suksess en Mr. Potts. Hun hav ut albumet «I Dreamed a Dream» i 2009, det er fortsatt tidenes mest solgte debutalbum gjennom alle tider i Storbritannia. Fram til august 2008 var det bare Susans mor som visste at hun kunne synge.

– Derfor var det mange som ble lange i maska når hun kom litt brå-kjekk inn på scenen i nøyaktig samme sangkonkurranse som Paul Potts hadde vunnet året før, i «Britain’s Got Talent» og sa hun ville bli en like stor stjerne som Elaine Paige.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aRiJNS8Oz6E[/youtube]

Akkurat det kan andre få avgjøre, Susan Boyle´s opptreden på den sensommerdagen i 2008 endret ihvertfall livet hennes fordi tiden var inne, til å la la verden få høre hennes stemme. Boyle var 47 år da hun sang seg til topps og vant konkurransen akkurat som Paul Potts gjorde.

Ved å følge drømmen, ha tro på seg selv kan mirakler skje. Uansett hvor du er i livet. Du må bare gjøre det.

Her i Norge er det mange som ønsker å bli superstjerne og en kjent artist. Derfor er det mer enn 5000 påmeldte når IDOL 2013 starter opp 11. januar.

Følg hjertet ditt og stol på deg selv. Drømmen er der får at du skal prøve å nå den!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Mange grunner til å la være å trene

Det faktum at det er smertefullt, er en god grunn til å la være å utsette kroppen sin for hard...

Hvorfor snakker vi så varmt om de som har gått bort?

I alle begravelser jeg har vært i, har det alltid vært rosende og varme ord om vedkommende. Det skulle selvsagt...

Lukk