Nye trender for å opprettholde sin stramme hud og søken etter evig ungdom får mennesker til å strekke seg langt. Enorme summer blir også brukt i forsøket på å stoppe aldringsprosessen. 

Den Israelske skjønnheten Bar Refaeli har nylig svidd av 100.000 kroner for å få en ansiktsmaske av sitt eget blod, samt «Restylane» i leppene. Hensikten med ansiktsmasken er å fjerne rynker, arr og uønskede linjer og for å øke kollagenproduksjonen. En handling som alltid må utføres av kyndig helsepersonell da blodet skal sprøytes inn i huden.

Man skal som sagt lide for skjønnheten.

Kim Kardashian, en annen skjønnhet som ofte er å se i den kulørte presse, er blant de første som har gjort denne «Vampire-Facelift»- prosedyren. Man kan muligens kjøpe seg til utsettelse av aldringsprosessen, men ingen har lykkes med å få evig ungdom ennå.

– Norske unge kvinner elsker å ta etter de største kjendisene, nå er det godt kjent at mange unge jenter bruker «Restyline» for å få fyldigere lepper, og silikon i puppene, men hvor langt er man villig til å gå for å pynte på utseende? Er det ok med rumpeimplantat,

Utseende er selvsagt viktig for alle unge både gutter og jenter, men hva skjedde med naturlig skjønnhet?

For stadig flere unge mennesker er det viktigere å se bra ut, være populær og få positive tilbakemeldinger om sitt utseendet, enn det aller meste.

Både skolegang, jobb og livsførsel kommer i andre og tredje rekke etter higen etter et vellykket utseendet.

Naturlig vakre mennesker har mange fordeler. De flotteste slipper å stå i kø på de hippeste diskotekene, får seg lettere jobb, kjæreste og blir ofte valgt framfor andre med mindre heldig utseendet i stort sett alle settinger i samfunnet.

– Hvordan kan trynefaktoren ha en så viktig del av våre liv? Samfunnet er basert på å få fram vinnerne og vi andre dødelige med et normalt utseendet og noen kilo ekstra på kroppen aller helst skulle ha vært stuet vekk på et tørt og mørkt sted.

Hvor langt er du villig til å gå for å få ditt perfekte utseende og hvor mye penger er du villig til å bruke på det?

Gjør deg selv en tjeneste, se deg selv i speilet om kvelden før du legger deg og si «Jeg er perfekt», og morgenen etter så gjør du akkurat det samme. Poenget er at du må tro på det.

Greier du å tro nok på det, så får du den nødvendige selvtilliten til tross for noen kilo for mye, eller pupper som er litt mindre enn andres. Du er uansett deg, du er fantastisk og unik. Det finnes kun en av akkurat deg.

Du er helt perfekt som du er.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kjæreste? Du kommer til å finne din neste partner via nett

Kjæreste? Du kommer til å finne din neste partner via nett. Før i tiden, for 30-40, ja så mye som...

Vold i Norge- Flere drap enn på mange år

Sett i sammenheng med andre land, har vi langt mindre kriminalitet i Norge enn andre steder. Allikevel peker trenden i...

Lukk