Manchester City hentet Benfica-stjerne! Done deal! Og det er ingen ringere enn selveste, Rubén Dias (23). Midstopperen har vært linket til Wolves, men er nå blitt enig om en overgangen til City. Som selvsagt styrker City-forsvaret. Det laget som slår Pep Guardiolas menn denne sesongen – skal spille god fotball. Til og med Liverpool skal få kjørt seg i kampen om ligagullet nå.

Nicolás Otamendi går motsatt vei i avtalen mellom Benfica og Manchester City.

Rubén Dias

Rubén Dias er en ruvende skikkelse, en midtstopper i ypperste klasse som har vært linket til Wolves og andre store klubber i lang tid. Nå er det Pep og Manchester City som får tilslaget. Portugiseren vil koste City et sted mellom €50M. og €55M. Der City-stopper, Nicolás Otamendi går motsatt vei.

Det er ventet at Rubén Dias er i Manchester til en obligatorisk medisinske testen i løpet av de nærmeste dagene.

Lest? Hva bør det koste å se Premier League?

Noen hevder at Pep Guardiola er for krevende for sine spillere. Han er på dem døgnet rundt, hvert time av dagen. Kan det bli for mye av det gode? Kan det rett og slett slite ut spillerne i den mest krevende perioden for samtlige lag og spillere i Premier League? Med lite spillefri og to kamper per uke i månedsvis? Flopper Pep? Nei. Han har nok kontroll på laget. Og vi vet hvilken status spanjolen har i fotballen.

Vi tror faktisk det er Manchester City som revansjerer det pinlige nederlaget for Liverpool fra forrige sesong. Manchester City henter Benfica-stjerne!

Manchester City hentet Benfica-stjerne!
Rubén Dias til Manchester City Foto: PortuGOAL

Manchester City hadde en omgang mot Wolves hvor de spilte glitrende fotball. I andre omgang var de helt fraværende og det er særlig forsvaret som ikke klarer brasene. Mot Leicester ble det totalt slakt og det er enkelt å se at en spiller som Rubén Dias vil styrke et lekk forsvar, umiddelbart.

Chelsea

Chelsea har styrket laget voldsomt i “sommerens” overgangsvindu. Men mot WBA lørdag var det lite som mintes om et forsterket lag. Midlands laget som rykket opp fra Championship hadde Lampards gutter på gaffelen og ledet 3-0 til pause. Chelsea kom tilbake og klarte 3-3.

Chelsea fortsetter handlingen. Nå er målvakten Edouard Mendy på vei inn dørene på Stamford Bridge fra franske Rennes. West Hams Declan Rice er nestemann på blokka til Frank Lampard, men er ikke villig til å betale €80M. som klubben forlanger.

Chelsea vil garantert gjøre flere kjøp i de dagene før DeadlineDay 5. oktober. At Manchester City henter Benfica-stjerne ser ut til å være direkte nødvendig – etter 2-5 hjemme mot Leicester! Et sjokkerende resultat all den tid Pep og City er odds-favoritt til å vinne ligaen, fram til i dag.

Roman Abramovitsj’ Chelsea har hentet hele seks nye spillere – Timo Werner fra RB Leipzig, Hakim Ziyech fra Ajax, Kai Havertz fra Bayer Leverkusen, Ben Chilwell fra Leicester, samt herrene Thiago Silva og Malang Sarr som bosmanspillere.

VG.no

Wolves

Wolves-manager, Nuno Espirito Santo signerer snart en ny kontrakt med Wolves. Ingen av stjernene vil bli solgt vekk fra Molineux. Bortsette fra Matt Doherty som gikk til Tottenham, er alle som har vært med på Nunos eventyrlige suksess de to siste sesongene – med videre. Inn har spiss-juvelen Fabio Silva (18) kommet. Til ny klubbrekord, £35M.

Venstre backen, Fernando Marcal som spilte semifinale i Champions League for Lyon nylig har signert. Han er erstatter for langtidsskadde Jonny Otto. Det er faktisk ingen dårlig deal. Brassene er bunnsolid med en like fysisk spillestil som Romain Saiss, som vi ser på som svært positivt. Se ikke bort fra at det kommer flere signeringer for Wolves.

Den mest spennende spilleren som er ny for Nuno og Wolves, må være Vítor ‘Vitinha’ Ferreira (20) fra Porto. En U-21 landslagspiller, midtbanespiller for Portugal (selvsagt). Unggutten er kommet på lån for en sesong, med opsjon for kjøp. Prislappen er på £20M. Premier League endelig tilbake – hvem vinner?

Hvordan er det mulig, tenker du kanskje? At Wolves kan får tak i slike spillere, blant de beste i verden. Årsaken er Nuno Espirito Santo og hans gode venn, Jorge Mendes. Agenten som har de fleste gode portugisiske spillerne som finnes i sin stall. Selvsagt er Nélson Semedo fra Portugal.

Deadline Day

Til tross for pandemien og store økonomiske problemer for mange klubber grunnet sviktende inntekter, fordi publikum uteblir. Handler flere klubber mer enn noen gang. Gode spillere koster også mer enn de har gjort fram til nå. Da er det grunn til å tro at fram til Deadline Day, vil mange spillere bytte arbeidsgiver.

Det er heldigvis ingen automatikk i at det er det laget som bruker mest penger som automatisk vinner flest kamper. Men det hjelper alltid å handle klokt, slik vi mener Wolves har gjort hver sesong siden Fosun kom og tok over den gamle storklubben. Vi innrømmer lett at vi gleder oss til DeadlineDay i dette overgangsvindu. Alt kan nemlig skje.

Manchester City henter Benfica-stjerne! Et kjøpt som forsterker Citys forsvar, men om det er nok til å hente medaljer får vi ikke vite før neste år.

Lest? Wolves-stjerne til Liverpool for en halv milliard!

Det er hevet over enhver tvil at alle kan lå alle i starten av Premier League-sesongen. Kun Everton har 9 poeng av 9 mulige.

Vi kommer som vanlig tilbake med veldig mye mer innen kort tid. Nå når det kun er én uke igjen av overgangsvinduet.

Følg vårt nyhetsbrev du også. Om det er gratis? Selvsagt er det gratis!

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com