Pep Guardiola ligger ikke på latsiden og er i full gang med å bygge et slagkraftig lag på Etihad. Ny mann inn hos Manchester City er Pep’s landsmann Nolito (29) som kan spille både midtbane og brukes som spiss. 

Avtalen skal være verdt drøyt £14 millioner, og den spanske landslagsspissen vil reise til England så snart EM i Frankrike er over. Manuel Agudo Durán, best kjent som Nolito kommer fra Celta Vigo, men kjenner godt Pep fra tiden i Barcelona, for det var nettopp den ferske City-sjefen som signerte Nolito som Barca-manager tilbake i 2010.

Fra før har Guardiola hentet inn den små-skadde tyskeren Gündogan fra Borussia Dortmund. Flere spillere vil utvilsomt forsvinne fra Manchester City i sommer, og enda flere store navn vil ha Etihad som arena og arbeidsplass når Premier League sparkes i gang i august.

Manchester City Stadium Tour

OVER 1 MILLION VIEWS via Compfight

 

Peter P. via Compfight

EM i Frankrike er et flott utstillingsvindu for alle spillere og lag som lykkes. Agentene, klubbdirektører og klubb-managere fra hele Europa sitter ringside og noterer flittig. Fortsatt er Zlatan et hett navn, til tross for et anonymt EM. Sverige er avhengig av litt Zlatan-magi og tre poeng mot Belgia for å nå sluttspillet.

Zlatan skal etter det en rekke britiske og svenske aviser erfarer, være så godt som klar for Manchester United. Nettopp for å gjenforenes med Mourinho, for å få has på Pep Guardiola. En utfordring som kan bli vanskelig nok. Manchester City vil utvilsomt være en av de aller største favorittene i Premier League, kommende sesong.

Pep Guardiola har lykkes i alle sin klubber og han er kanskje fotballverdens wonderboy, hvor han kan velge og vrake jobber som passer seg best. Han vil ikke lykkes i England uten videre, men Pep har et solid nettverk han vil utnytte til sin fordel. Manchester City er på jakt etter topplasseringer og de gjeveste trofeene, Pep Guardiola har åpent sjekkhefte og kan velge spillere på øverste hylle for å lykkes.

Det skal Leicester, Arsenal, Chelsea, Tottenham, Liverpool, erkerival Mourinho og Manchester United få merke ettertrykkelig. Lørdag 13. august starter en ny sesong med verdens mest omtalte lag og spillere, Manchester City starter hjemme mot Sunderland. Da er vi tvunget til å ta forbehold om endringer mht TV-rettigheter og flytting av kamper før sesongstart.

Se flere kamper som fra første runde i Premier League her.

Vargas12.com skal følge overgangsvinduet og silly-season tett, så snart EM i Frankrike er over.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Zlatan ferdig på landslaget!

Zlatan ferdig på landslaget! Sveriges mest suksessrike idrettsstjerne gjennom alle tider, Zlatan Ibrahimovic, mannen som har all grunn til å...

Nakenbilder på Snapchat, her er dine, og dine …

Nakenbilder på Snapchat, her er dine og dine og .... Jada, det er det som er inn i tiden, dessverre...

Lukk