I følge den anerkjent britiske avisen  The Telegraph er det kun snakk om timer før Manchester City sparker sin manager Roberto Mancini. Abu Dhabi- eierne har nok en erstatter klar, og sjokktapet for Wigan i FA-cup finalen var nok den berømte dråpen.

I England har det versert rykter i lang tid, om hvem som tar over for «The Sky Blues», Mancini tok seriegull foran nesa på Manchester United på mest mulig dramatisk vis forrige sesong. Malagas manager Manuel Pellegrini er sannsynligvis mannen som kommer til å ta over på «Etihad Stadium» før neste sesong tar til.

Mancinis posisjon hadde vært i tvil i flere uker etter hans manglende evne til å møte sine to hovedmål for sesongen, det var å vinne Premier League-tittelen og progresjon fra Champions League gruppespillet. Han maktet ingen av delene inneværende sesong.

Roberto ManciniBye Bye Mancini Foto: EPA

Hans utsikter framtidsutsikter ble rakst til diskusjon for to uker siden, da det kom fram at Citys sportsdirektør Txiki Begiristain hadde møtt Pellegrini agent, Jesus Martinez, i Madrid.

Selv kommenterer italieneren ryktene som tull og tøys, og betydelig overdrevent. Om så var tilfelle ville jeg ha følt meg dum, og klubbledelsen burde ha kommet på banen og avkreftet det hele, sier Mancini til Sky.

I de vel 90 klubbene i britisk fotball har nesten halvparten sparket sin sittende manager i løpet av de siste 12 måneder. En godt betalt jobb, ihvertfall i de to øverste divisjonene, men allikevel en jobb du sjeldent har lenge. Unntaket er legenden Sir Alex Ferguson, som nå gikk av etter neste 27 år som sjef for Manchester United.

Manchester City har svært rike eiere- kun trofeer er bra nok til å få sitte i jobben, 2. plass i Premier League holder ikke. Snart er Mancini historie som manager for Manchester City. Pellegrini tar over.

Kilde: «The Telegraph

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Aldersforskjellen avgjørende?

Aldersforskjellen avgjørende? Kan aldersforskjellen i et forhold være avgjørende for om forholdet blir et langvarig og godt forhold, eller er den uten...

Problemer på romstasjonen ISS – video

I følge rom organisasjonen NASA så er det en alvorlig situasjon på den internasjonale romstasjonen ISS. Mannskapet på seks skal...

Lukk