Både superspissen Sergio Aguero, og forsvarsspilleren, Benjamin  Mendy blir ute for Manchester City til juleprogrammet tar til. Franskmannen spiller neppe mer denne sesongen etter å ha røket korsbåndet mot Crystal Palace.

Pep Guardiola fortalte media etter at Mendys skade ble bekreftet som alvorlig, at de ville se på mulighetene til å erstatte forsvarsspilleren i neste overgangsvindu, i januar.

Lest: Mourinhos temperament – Uniteds akilles?

Aguero reiste i en Taxi i Nederland, som krasjet i en stolpe da argentineren skulle til hotellet sitt, etter å ha vært på konsert. Vi kjenner til skade-historikken til Vincent Kompany, som et langt smertefullt mareritt. Belgieren skal være på vei tilbake, men hvor lenge kapteinen holder denne gang, vites ikke.

Sergio Kün Aguero Foto: Wikipedia.org

Tyskeren Ilkay Gündogan er en annen Manchester City-spiller som har slitt med skader i lang tid. Nå ser det endelig ut til at midtbanespilleren er friskmeldt og klar for innsats.

Brennhete Kevin de Bruyne og kompisene hans i Manchester City vil nok sloss om hvert eneste poeng, til tross for å ha mistet sentrale spillere nylig. Pep Guardiola har en bred stall og god dekning på de fleste plasser, enda det blir vanskelig å erstatte de aller beste, over så mange kamper som er igjen av denne sesongen. Aguero kan være ute til desember.

Lest? Klopp og Liverpool i blindgate?

Man skulle tro en rekke lag i Premier League «gleder seg» over nyhetene om skadene i City, men nye Wolves, er nok det laget som fryder seg mest. Intet mindre enn 5500 fans, kommer til Etihad til oppgjøret i Carabao Cup (tidligere Ligacupen) Og med flere av de største kanonene ute med skade, ser Championship klubben sitt snitt til å gå videre til kvartfinale. Guardiola har skjelt ut den minst viktige turneringen og kalt den for «bortkastet energi».

Manchester Uniteds rekordkjøp, Paul Pogba er også ute med skade, sannsynligvis til etter Chelsea-kampen og som tilsvarer ca seks uker til.

Carlos Ancelotti fikk beskjed om å forlate Bayern Münchens manager-kontor etter tapet mot PSG i Champions League-kampen denne uken. Men italieneren vil ikke være lenge borte fra treneryrket. West Ham har vært lynraskt ute og visket den meriterte eks Chelsea-manageren noen lovnader i øret.

Slaven Bilic og Evertons Ronald Koeman, leder den dystre «oddslisten» over managere som ligger dårlig an – for sine respektive klubber.

 

Vargas

Tags: Benjamin Mendy, Carabao Cup, Carlos Ancelotti, İlkay Gündoğan, Kevin de Bruyne, Manchester City, Paul Pogba, Pep Guardiola, Ronald Koeman, Sergio Kün Aguero, skader, Slaven Bilic, stjerner, Vincent Kompany, Wolves

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
QATAR Airways – gjør verden mindre

Når du endelig skal ut på drømmereisen, bør selvsagt også flyturen være av aller beste kvalitet. Enhver reise – starter...

Din TV-hverdag revolusjoneres

Din TV-hverdag revolusjoneres. Prisen på en TV har falt dramatisk de siste 8-10 årene, og aldri har det vært rimeligere....

Lukk