Claudio Bravo (33) har hatt en heller dårlig start på sin karriere  i England for Manchester City. Mot Barcelona, i Champions League, ble chileneren utvist i andre omgang. Fansen på Etihad savner Joe Hart allerede.

Lione Messi. Med sitt 37. hattrick for Barcelona da mesterne vant 4-0. Vi kan ikke gi Manchester City skylda for at spanjolene knuser de fleste. Men Manchester City har ikke vunnet på fire kamper i den hjemlige serien og i Europa, det er betenkelig. Nettopp fordi det er kun tredje gang det skjer, i hele Pep Guardiolas (45) karriere som manager.

MCFC Crest Timeline Cover Photo - BLUE.

Corey-Adam Crowley via Compfight

Lagets spanske manager, støtter sin keeper, Claudio Bravo, og vil gi ham ny tillit i kommende kamper. Den engelske landslagskeeperen, Joe Hart, som har vært en klippe i målet hos City gjennom 266 spilte kamper, er sendt på lån til Italia og Torino, og ser ut til å ha lang vei hjem. Til tross for en middelmådig målvakt hos serielederen.

https://www.youtube.com/watch?v=PYzGr-qKAkI

 

I Torino, har Hart gjort seg bemerket med fantastisk keeperspill, sett bort fra en liten blemme i første kamp. Eksperter som liker å uttale seg om fotball generelt, og keepere spesielt, mener å vite at en meget god keeper, kan berge så mye som tjue poeng for laget sitt, gjennom en hel sesong.

Manchester City vil selvsagt finne tilbake til vinnerformelen igjen, de har jo Pep Guardiola på benken. Men, se ikke bort fra at sesongen kan bli langt jevnere enn først antatt, nettopp fordi sjefen er kontroversiell nok til å nekte å endre sin struktur, formasjon og strategi, og i hvert fall ikke gå tilbake på at han har plukket sin egen keeper.

Pep Guardiola er utvilsomt blant de aller beste managere i verden, han kan vrake og velge blant de aller beste spillerne, med åpent sjekkhefte fra de rike eierne, sjeikene, som er villig til å bruke mange millioner pund – på nye trofeer til City, på Etihad Stadium. Mange ble derfor overrasket da den nye manageren som ble ansatt i sommer, etter Manuel Pellegrini, valgte å ikke beholde keeper Joe Hart.

I verste fall, kan det koste Manchester City seriegullet, at de ikke valgte å satse på den beste keeperen. Sesongen åpnet på best mulig vis for godeste Pep med 10 seire på rad, men nå har lagets hans havnet i et muligens midlertidig problem. Arsenal, Tottenham, Liverpool, Chelsea og Manchester United, ser gjerne at problemene fortsetter for Pep og City. Men allerede søndag 23. oktober, kan » The Sky blues» banke Southampton. Da vil de færreste snakke om Claudio Bravo.

Både Chelsea og Everton er mer enn nysgjerrig på landslagsmålvakten Joe Hart, som ble jaget fra Manchester da Pep Guardiola ble ansatt. Men gjør sine saker imponerende bra i Torino, nok til at lag i Premier League vil kjøpe ham fra fra City.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Du skal vel ikke tilbringe høsten og vinteren i ensomhet?

Kjærlighetens veier er uransakelige. En floskel du sikkert har hørt mange ganger. Men er man søkende og lengter etter en...

TV-aksjonen: Bli bøssebærer, Røde Kors gjør en forskjell!

Som bøssebærer er du med på å gi livsviktig hjelp til mennesker som lever i krig og konflikt. Her er...

Lukk