Når siste kamp var spilt i 90 minutter var det Manchester United som var seriemester. Dommeren la til 5 minutter, og det var nok for Sky Blues til å score to ganger. Et mål ville ikke være nok. Manchester City vant verdens hardeste og beste liga med minst mulig margin, på målforskjell.

La det være helt klart, Sir Alex og hans stab visste om hvert eneste spark på ballen fra Etihad. Hva tenkte Ferguson da City plutselig lå under med 1-2 og tiden gikk mot full tid?

Man United ble jo mestre om City ikke vant,  og han sender vel neppe blomster til QPRs Joey Barton som mistet hodet fullstendig og ble utvist i en kamp laget hans sloss for å berge plassen.

Foto: Skysports.co.uk

Han har sannsynligvis spilt sin siste kamp i Premier League, og sin siste for London-klubben.

– Å tape et seriemesterskap i siste seierunde svir. Å tape et seriemesterskap på overtid i siste serierunde svir mer. Men nesten ingenting er bitrere enn å tape et seriemesterskap til byrivalen på overtid i siste serierunde.

En hel verden- bortsett fra den røde delen av Manchester, gleder seg over at det ble en ny vinner av Premier League, og kun den femte som noen gang vinner Premier League siden starten i sesongen 92/93.

Da Aguero, Diego Armando Maradonas svigersønn scoret det absolutt viktigste målet i sin karriere, fikk hele fotballverden fullstendig av skaftet, spesielt på Etihad Stadium.

Hvem hadde den avgjørende målgivende pasningen? Mario «Why always me?» Balotelli, hvem andre. En perfekt Premier League sesong- med et stort minus. Wolves rykket ned.

Heldigvis tar Ståle Solbakken seg av den jobben…

Gratulerer Roberto Mancini, og Manchester City- Joey Barton, du trenger hjelp!

 

 

Vargas

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/england/article14822080.ab

http://www.gp.se/sport/1.942596-city-vann-ligan

http://www.dn.se/sport/fotboll/stor-dramatik-da-city-vann-titeln

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
EM i fotball 2012- fra 8.juni til 1. juli i Polen og Ukraina

Alle fotballelskere har sitt absolutt høydepunkt når det er store mesterskap som EM og VM. I år er det EM i Polen...

Døden- livets endestasjon, en elendig ordning?

Alle vil til himmelen, men ingen vil dø synger Norgesvennen "Timbuktu" i sin glimrende låt. Svensken er blant de mest...

Lukk