Manchester City vinner Premier League igjen!

Liverpool er og blir den sterkeste konkurrenten, José Mourinho må handle kvalitet framfor kvantitet, om han skal ha noen sjanse til å nå topp fire med Manchester United. Manchester City er milevis foran på alle av lagets plasser, og vil ta et nytt ligagull.

Vi tror Tottenham tar tredjeplassen, Arsenal fjerde, og under tvil at Mourinho og Co havner på femte, med Chelsea på sjette plass. Årsaken til disse endringene er hva som har skjedd i de respektive klubbene, med manager-bytte og utskiftninger.

Allerede 10. august, før kampen mellom Manchester United og Leicester, vil du få vårt tabelltips, det kan du printe ut og henge på kjøleskapet ditt, fordi det vil være så nære fasit du kommer.

Manchester City vinner Premier League igjen!
Manchester City vinner Premier League igjen!

I Manchester City har spillere, treningsapparat og fans, sugd på karamellen siden trofeet ble løftet i mai. Faktisk hadde Pep Guardiola og hans spillere vunnet ligaen lenge før. Liverpool har forsterket og gjorde en god sesong etter jul, samt at de tok seg til finalen i Champions League. Jurgen Klopp har utvilsomt noe på gang denne sesongen.

Vi tror på en jevn og spennende Premier League-sesong med masse deilig fotball. Der Pep Guardiola med sitt lag, spiller like bra som forrige sesong, der Sergio Agüero (201 mål for klubben) gjør målene sammen med Gabriel Jesus, Riyad Mahrez,  Leroy Sané, Kevin De Bruyne, Raheem Sterling og resten av kanonene løper fra de andre lagene i Premier League.

Det er som kjent kun Liverpool som kan takle Manchester City, men Klopp har ikke sterk nok midtbane, kanskje heller ikke godt nok forsvar til å gå hele veien.

Manchester United derimot – er ikke til å bli klok på.

På treningsleir i USA, klaget manageren sin nød på forsterkninger, at alle andre lag forsterker sine tropper, men ikke hans lag. Mot Bayern München nylig, skapte Manchester United svært lite, tapte fortjent og virker ikke særlig påskrudde. At Alexis Sanchez får kapteinsbindet og med det ansvaret dette medfører, og i tillegg gjøre så lite er intet mindre enn skammelig.

Mourinho’s miserable pre-season ends on another low note as Martinez header sees Bayern beat Manchester United in Munich

DailyMail

Alexis Sanchez må ta seg sammen og begynne å spille fotball, noe han ikke har engang forsøkt etter at han kom fra Arsenal. José Mourinho er desperat på jakt. Også fordi han har sentrale spillere ute med skade, men også fordi han ser et lag som ikke holder nivået av toppsjiktet i Premier League.

Her er de spillerne som linkes til Old Trafford bare timer før overgangsvinduet stenger.

Anthony Martial er ikke med videre i Mourinhos planer, spissen er linket i en byttehandel med Chelseas Willian, da begge er verdt ca £75 mill. Bayern München-midtstopperen, Jerome Boateng, skal være av interesse for Manchester United for £44 mill. Det samme er Barcas unge midtstopper, Yerry Mina, som skal være verdt ca £40 mill. Som om ikke det var nok, Harry Maguire, Leicester-stopperen som hadde et bra VM for England kan være den som faktisk havner på Old Trafford. Prisen kan bli voldsom, men det er ikke viktig for Mourinho når han har bestemt seg.

Kjenner vi Mourinho rett, har han for vane å handle tidlig i overgangsvinduene, men noe har gått galt denne gang. Vi mistenker at VM har kommet litt i veien, og det faktum at overgangsvinduet stenger allerede 9. august er lite gunstig for Manchester United som aller helst skal selge – før de kan kjøpe.

Wolves sprenger forøvrig banken, med å signere sin aller dyreste spiller gjennom tidene. Adama Traore, fra Middlesbrough for rundt £18 mill. Lynvingen vil signere allerede tidlig kommende uke. Ruben Neves var den dyreste, da han ble signert for £15,8 mill. fra Porto – før forrige sesong. Vi håper og tror, Wolverhampton Wanderers kan bli et av overraskelses-lagene kommende sesong.

Chelseas målvakt, Thibaut Courtois, skal være på vei til Real Madrid.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ingen teller kalorier i sommerferien …

Ingen teller kalorier i sommerferien … I sommerferien skal man kose seg litt ekstra og slippe å telle kalorier og...

Liverpool på troféjakt!

Liverpool på troféjakt! Vi har forsøkt å tippe Premier League-vinneren de ti siste sesongene, med unntak av at Leicester overrasket...

Lukk