Manchester-konsert rammet av terror! Artisten Ariana Grande (23) hadde akkurat avsluttet en vellykket konsert da en selvmordsbomber utløste eksplosiver, ved utgangen. 59 er såret og 19 er drept.

Kaoset, frykten og redselen var komplett i flere timer etter angrepet. Barn helt ned i seks års alder, skal ha være blant konsert-gjestene.

Les gjerne: Terroren kommer nærmere 

På en slik konsert, er det nesten alltid barn og unge, langt yngre tilskuere enn på en fotballkamp f.eks. Mye tyder på at dette angrepet bevisst er gjort, for å drepe så mange unge mennesker som mulig.

I all hovedsak for å ramme samfunnet hardest mulig, mot uskyldige sivile mål – barna. Terroristen lykkes. Dessverre.

Det er plass til 21.000 tilskuere på Manchester Arena, det var nær fult da bomben gikk av, men det skal ikke være nordmenn blant de skadde eller drepte. Politiet fikk beskjed om angrepet va kl 22:30, engelsk tid, 23:30 norsk tid.

Et angrep på et mykt mål, barn og unge som skulle hygge seg med familie og venner. Britiske medier bekrefter at det skal være en enkeltpersons handling, men ikke hvilken terror-organisasjon denne sympatiserer med.

Les gjerne: Nasjonaldagen i beredskap for terror

Bomben gikk av i foajeen, like etter artisten Ariana Grande hadde forlatt scenen. Men det stilles allerede spørsmålstegn om sikkerheten ved denne konserten. Man stiller seg spørsmålet, hvordan kan en person få med seg eksplosiver inn på en konsert?

Manchester-konsert rammet av terror!

Rett etter at bomben gikk av, utbrøt det full panikk og skremmende scener i konsertlokalet som raskt ble evakuert.

Statsminister Theresa May fordømmer angrepet, og den britiske regjeringen går i krisemøte om få timer.

Norge har ikke blitt berørt, siden 22. juli 2011, men vi bør være årvåken for slike grufulle hendelser, også på norsk jord. For de som er villig til å bruke rå og brutal ondskap, er det nok at vi bor hvor vi bor.

Krigføringen og terroren mot Vesten fortsetter.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Mange begivenheter samlet på et sted

Mange begivenheter samlet på et sted. Sverige vinner i hockey, FFK taper igjen, Beyonce viser tvilling-magen. Juventus vinner serie A...

Lukk