Louis van Gaal er bare åtte kamper unna å få slippe jobben som sjef på Old Trafford. Ni om man tar med den viktige omkampen i FA-Cupen mot West Ham. Ironisk nok det samme laget som ser ut til å ta fra Manchester United den viktige fjerdeplassen. Om vi få rett i våre antydninger, kan enda flere lag havne over de tidligere mesterne på tabellen.

Vi har sett på kampene Louis van Gaal og hans menn har igjen i årets Premier League. Vi, vargas12.com, legger hodet på blokka og tipper både Liverpool og Chelsea kommer foran. Ikke bare fordi vi synes nederlenderen har gjort en ræva jobb, for det har han. Men Manchester United har også et tøft program igjen. Det tøffeste av de tre nevnte, så vidt vi kan forstå.

Vi tror Louis van Gaal forlater sin arbeidsgiver på verst mulig måte. Avskjediget, men utad har klubb og manager kommet til enighet om å avslutte samarbeide. Som er en måte å kamuflere at vedkommende har fått sparken på.

12952444595_e3e0dbca82.jpg

Her er den foreløpige tabellen, med de tre involverte. Vi tror ikke noen av de tre tidligere så store kanonene når Champions League-kvalifisering, som er innenfor den fjerde og siste plassen. De fire første, blir som det er per i dag. Vi tror Leicester vinner Premier League, bare å skrive det, får det til å gå kalt nedover ryggen. Utvilsomt tidenes største overraskelse i engelsk fotball. De som påstår annet, har åpenbart ikke peiling. Fascinerende og gøy for alle fans, spillere og ikke minst, «The Thinker-Man», Claudio Ranieri.

 1. Leicester
 2. Tottenham
 3. Arsenal
 4. Manchester City
 5. West Ham
 6. Manchester United   50p.
 7. Southampton   47p.
 8. Stoke   46p.
 9. Liverpool   45p.
 10. Chelsea   44.p

Her er Vargas12.com sin egen slutt-tabell, for de 10 øverste plassene. Og vi begrunner det etter beste evne under tabellen.

 1. Leicester
 2. Tottenham
 3. Arsenal
 4. Manchester City
 5. West ham
 6. Liverpool   60 p.
 7. Chelsea   59 p.
 8. Manchester United   59 p.
 9. Southampton
 10. Stoke

Vi tar for oss Liverpool først.

Liverpool møtte Tottenham hjemme lørdag. Vi tror den tyske treneren kan være fornøyd med uavgjort for «The Reds». To tapte poeng for Spurs, gir enda en fordel til serielederen, som møter Southampton hjemme søndag.

Vi tror Leicester vinner årets Premier League-sesongen. Imponerende nok.

På Anfield møter Liverpool følgende lag:  Stoke, Everton, Newcastle, Watford og Chelsea. Her blir det 11 poeng, 3 seire og uavgjort mot Everton og Chelsea. Borte blir det færre poeng. Men fordel Klopp er de få kamper. De vinner mor Bournemouth borte, Men taper mot enten West Brom eller Swansea i en av to meget vanskelige bortekamper. Og makter ikke vinne noen av disse og får til slutt, 60 poeng.

Så er det Chelsea, som måtte sparke José Mourinho etter tidenes dårligste start under den kontroversielle manageren. På Stamford Bridge slår Abramovichs lag de fleste, men har flere bortekamper igjen enn sine konkurrenter.

Chelsea får 59 poeng, og havner rett bak Liverpool.

Formen er den aller beste og de taper ingen av de gjenværende syv kampene. De vinner mot Leicester i siste kamp, fordi de allerede har blitt seriemester, og de vinner borte mot Sunderland og Swansea, hjemme mot Bournemouth, mot Manchester City hjemme, tror vi også Guus Hiddink makter å ta ett poeng. Mot Tottenham og Liverpool, begge hjemme, tar de også poeng i form av uavgjort.

Så er det Manchester United.

Sir Alex Fergusons avskjed har ridd klubben som en mare, og er fortsatt en av verdens viktigste klubbers største problem. Ingenting ser ut til å stemme, vi er redd det rakner på slutten, José Mourinho er klar til å ta over. Han kan kanskje gjøre Manchester United til det storlaget det engang var.

Innen den tid, vil Manchester United levere svake resultater. For hvilke spillere er interessert i å slite seg ut for en manager som er på vei vekk?

Av de åtte siste kampene, er vi redd det kun blir to seire. Disse kommer hjemme mot svake Aston Villa og Crystal Palace. Det blir tap hjemme mot Tottenham, og borte mot West Ham og Norwich. Vi tror Louis van Gaal makter ett poeng og uavgjort mot gode lag som Leicester, Everton og i den siste mot Bournemouth. Dette gir Louis van Gaal 59 poeng, samme som Chelsea, men med dårligere målforskjell.

I skrivende stund er Aston Villa, som sparket manager Remi Garde, den andre som får fyken i én og samme sesongen. Det er ikke bare på toppene det blåser. Som kjent, ble Tim Sherwood avskjediget tidligere i denne absurde Premier League-sesongen, der Leicester, mot alle odds kan bli seriemester. Foreløpig er det Eric Black som tar over hos Birmingham-klubben, han startet med 4-0 tap mot Chelsea. Hjemme. Aston Villa rykker ned, foreløpig er det storlaget Newcastle som ser ut til å følge med ned.

Utover det er det Sunderland og Norwich som ligger nærmest som det tredje laget som må ta den tunge veien ned til Championship.

Avslutningen på årets Premier League-sesong, må være den mest spennende og samtidig den mest absurde noen gang.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
IDOL 2016 – En av disse 10 vinner IDOL!

Norges viktigste sang-konkurranse er også den aller beste underholdning. Ti fantastiske finalister, syv jenter og tre gutter. Kvinner eller menn,...

Ørepropper og smarttelefon-bruk kan koste deg livet (video)

(Advarsel, denne videoen kan virke støtende på noen) I følge vitner, ble nylig en mann på 24 år drept av...

Lukk