Med Paul Pogba klar som den fjerde forsterkning under José Mourinho, er det ikke lenger noen tvil. Manchester United er favoritter til å vinne det som vinnes kan, kommende sesong.

Noen fikk hakeslepp da Chelsea gikk på tap etter tap forrige sesong, og allerede etter 17 kamper var det over for den populære og ambisiøse portugiseren. Etter en lang pause fra fotballen satser Manchester United på ny sportslig suksess, nå under José Mourinho. Koste hva det koste vil. Paul Pogba er ventet å koste mer enn noen annen fotballspiller.

Mange tror det vil stå mellom de to Manchester-lagene, men både Chelsea, Liverpool, Arsenal og Tottenham vil nok ha et ord eller to med i den diskusjonen. Manchester United har hentet store navn som Pogba, Zlatan og Henrikh Mkhitaryan, i tillegg til Eric Bailly. Bli ikke overrasket om Mourinho hentar enda flere forsterkninger før overgangsvinduet stenger.

Også Manchester City fortsetter å bruke mye penger. Leroy Sane har signert fra Schalke for £37 millioner. Fra før har Pep Guardiola sikret seg Nolito for noe under £14 millioner, den spanske vingen kom fra Celta Vigo. Det er foreløpig ikke avgjort om Everton’s midtstopper-juvel er på vei, man unggutten har vært linket til City gjennom sommeren. Prislapp: ca £50 millioner.

Old Trafford Stadium 032

Alex Jilitsky via Compfight

Vargas12.com holder oversikt over det som er verdt å nevne fra England og nå nærmer det seg endelig ny sesong. Championship sparker i gang allerede fredag 5. august. Og i den anledning må vi ta med nyheter fra Molineux.

Som nevnt tidligere har Wolverhampton Wanderers opplevd et aldri så lite ragnarok i de siste dagene. Nye eiere i kinesiske Fosun, sparket manager Kenny Jackett, og ansatt den tidligere italienske målvakten Walter Zenga som ny manager. Som ikke det var nok, inn har det kommet fire nye spillere på fem dager.

En av disse er tidligere Viking-spiss, Jon Dadi Bødvarsson. De tre andre kommer alle fra Benfica i Portugal. Mye takket være Jorge Mendes, Mourinho og Ronaldo’s kjente agent, som er en av flere viktige brikker i nye-Wolves. Inn er Joao Teixeira, Silvio og Helder Costa kommet og det er ventet at kineserne henter enda fire nye spillere til Wolves.

Wolves skal opp til Premier League, snarest mulig. Puh!

Hvem tror du vinner årets Premier League-sesong? Uansett hvilket lag du har som din favoritt, husk å spill i tide. Du husker hvordan det gikk i fjor? Leicester vant Premier League, til 5000 ganger innsatsen. Det skjer neppe igjen, men tipper du klokt, kan du selvsagt vinne en skjerv, i god tid før sesongen er over – mai neste år.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Wolves har ansatt ny manager!

Den tidligere italienske målvakten, playboyen Walter Zenga, er ny manager for Championship-laget Wolverhampton Wanderers. Wolves-fansen er i sjokk og vantro....

Kenny Jackett – sparket som Wolves-manager!

Bare timer før siste treningskamp for Wolves, mot Swansea hjemme på Molineux, valgte de kinesiske nye eierne å sparke Kenny...

Lukk