Alt tyder på at José Mourinho og Manchester United lykkes med å hente den franske midtbanespilleren på ny.

Fra før har klubben som Louis van Gaal kjørte i grøfta, lykkes med å hente den tidligere Chelsea-manageren, så Sveriges gullkalv, Zlatan Ibrahimovic (34), og nå altså Paul Pogba (23). Franskmannen blir utvilsomt verdens dyreste spiller; en overgang kan komme opp i mot svimlende £100 millioner.

Juventus har ikke vært spesielt interessert i å miste sin midtbanestjerne, men så lenge spilleren selv ønsker seg til England, er det lite annet italienerne kan gjøre enn å cashe inn. Det er ventet at de to storklubbene kommer til enighet innen kort tid.

De fleste tror dette kan være nok til å bringe heder, ære og trofeer tilbake til Old Trafford. Hvor et publikum som har vært vant til å vinne det aller meste under Sir Alex Ferguson, men som ikke har vunnet annet enn FA-Cupen etter at den kontroversielle, men akk så populære skotten trakk seg tilbake.

Paul Pogba innfridde bare delvis i EM på hjemmebane. Frankrike kom til finalen, og burde ha tatt Portugal på nok alvor til å vinne finalen, som ble alt annet enn spennende. Det skjedde aldri og nettopp Pogba; som var ventet å sette fyr på egne fans, eget lag og hente hjem potta som favoritter i egen lekegrind, var en av flere som ikke innfridde. 

Old Trafford

Pablo Fernández via Compfight 

 

Fra før har José Mourinho hentet inn Eric Bailly og Henrikh Mkhitaryan. Disse to spillerne har samme agent, nemlig Mino Raiola, som også er Paul Pogba’s agent. Overgangsvinduet stenger ikke før 31. august, så mye vann skal renne gjennom Themsen før alle lag i Premier League har kjøpt og solgt ferdig til den kommende sesongen. 

Chelsea, Manchester City, Arsenal, Tottenham, Leicester og Liverpool, er alle lag som ønsker å gjøre det vanskelig nok for Manchester United og José Mourinho’s nye engasjement. Portugiseren er kontroversiell og ikke spesielt godt likt hos andre. Han elsker å provosere, Mourinho tar støyten for sine spillere og elsker det. Han er en mester i parkere bussen når laget hans allerede leder 1-0. «Fergie-time» vil få en ny dimensjon på Old Trafford.

«The Mourinho law» vil gjelde på «The Theatre of Dreams» fra første spark på ballen. Noe som betyr at alle gjør som sjefen sier, ikke bare spillere, men, heller ingen fra helsepersonellet på benken, løper på banen før de  får beskjed om det.

Vargas12.com følger også Championship, og vil derfor ta med i dette innlegget at Wolverhampton Wanderers; best kjent som Wolves er i ferd med å endelig bli kjøpt opp. I følge «the Thelegraph«, som er en langt mer seriøs kilde enn de fleste britiske tabloidene som «The Sun» skal Mourinho’s superagent, Jorge Mendez, være en av flere aktører i et kinesisk konsortium, kjent som Fosun Internasjonal, som står bak oppkjøpet.

Wolves er en tradisjonsrik klubb, også for mange nordmenn som fortsatt følger laget som spiller sine hjemmekamper på flotte Molineux Stadium. Wolverhampton Wanderers spiller på nest høyeste nivå i det engelske ligasystemet. Det er ventet at den sittende manageren, Kenny Jackett blir byttet ut, så snart eierskiftet er fullført.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Fem år etter – hvor var du da Norge ble rammet av terror?

Fem år etter - hvor var du da Norge ble rammet av terror? Sårene har begynt å gro, smertene sitter...

Fifty Shades Darker – historien om Anastasia og Christian fortsetter …

Du har enten lest bøkene, sett filmen eller begge deler. Kritikerne var enige, de store forventnigene til filmen ble til...

Lukk