Ifølge stadig flere kilder i Spania og i England, er Barcas Pedro, som har vært linket til Louis van Gaals Manchester United, gjennom store deler av sommeren – ett skritt nærmere.

Ed Woodward, en av flere utskjelte direktører på Old Trafford, skal være i Barcelona for å sluttføre en avtale, som vil koste Glazers og co. rundt 22 millioner pund. Ikke langt unna en kvart milliard oljekroner.

Via noen kilder rapporteres det om en tidsfrist på 72 timer, ellers vil den gode vingen bli værende i Barcelona, ut sesongen.

28-åringen, med 52 kamper for Spania, har vært i Chelseas søkelys også, men det er Manchester United som virker mest ivrig på å få til en avtale med  Pedro Eliezer Rodríguez Ledesma, men kun Pedro blant venner.

Barça - Napoli - 20140806 - Pedro Rodriguez

Barça – Napoli – 20140806 – Pedro Rodriguez

Kan Pedro være siste brikken i van Gaals tropp? Foto: Wikipedia.org

Mange vil kanskje påstå at Chelsea vil ha mer bruk for vingen enn mange andre også. José Mourinho har terget på seg halve England og store deler av in egen stall, ved å vrake populære Eva Caneiro (klubb-legen) fra benken, i tillegg til å vrake kapteinen John Terry etter kun 45 minutters spill mot Manchester City.

Da legger han samtidig hodet på blokka, og ber om trøbbel blant sine egne. det kan bli skjebnesvangert, selv for en mann som nesten alltid, får det som han vil. Nå skal også Everton ha avvist et bud på 30 millioner pund fra Chelsea, for midtstopperen John  Stones, ifølge SkySports.

Det er selvsagt tussete å begynne å snakke om krise etter to kamper, men de fem poengene Chelsea ligger bak sine argeste konkurrenter, vil de aldri få tilbake. Og i en etter all sannsynlighet – rekordjevn sesong, kan nettopp disse tapte poengene være nok til å avgjøre i deres disfavør. Så tett er det nemlig i toppen av Premier League.

Det er knappe to uker igjen, før det berømte overgangsvinduet stenger, innen den tid vil nye fjes være å se, både hos de blå i London, og hos både den (lyse)blå og røde delen av Manchester. Garantert.

I Frankrike viskes det om en sjokk-overgang for Zlatan (33) til Arsenal fra PSG, men den historien tror vi ikke før svensken står iført drakta, og knapt nok da. Uansett ville engelsk fotball fått en ny dimensjon, med Zlatan i f. eks Arsenal.

De neste tolv dagene avgjør hvem som vinner overgangsvinduet, og så langt leder Manchester United. Med eller uten Pedro i troppen.

 

Foto: Wikipedia.org

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bølgen – kun en film, foreløpig….

Endelig en norsk film med store forventinger, og som innfrir til de grader. "Bølgen" har alt en god film skal...

IDOL 2016 – søknadsskjema her!

Du går med drømmen i år etter år. Nå har du sjansen til å få realisert alt. Nå er din...

Lukk