Manchester City har ikke vært gode så langt denne sesongen og ligger allerede 6 poeng bak suverene Chelsea, men de har en stigende bra trend og virker i bedre form nå enn i starten av sesongen. Fire seire på de fem siste kampene viser at Pellegrinis menn er på gang.

– Manchester United og Louis van Gaal har brukt masse penger før denne sesongen, men ikke fått de ønskede resultatene et storlag verdig. Faktisk så er det en av de dårligste ligastartene på mange år for de røde djevlene, men skal man ta fram noe positivt fra tapet mot naboen City, så er laget utvilsomt på gang.

 Wayne Rooney er tilbake og var friskere enn på lenge. Utskjelte Fellaini skulle ha utlignet like før full tid, men klarte ikke å treffe ballen på en heading alene med en skremmende god Joe Hart i City buret. Felleaini ser ut til å bli bedre og bedre for hver kamp, og kan faktisk bli en viktig brikke for van Gaals kamp om å få laget sitt inn på den meget viktige fjerde plassen, som gir Champions League-kvalifisering neste sesong. 8497894039_f39f646ee9.jpg

Sergio Agüero (26) er den lille målmaskinen som han alltid har vært, scorer viktige mål på bestilling og var igjen på rett sted foran mål på et nydelig innlegg fra kanten. Det er spissens 11. mål på de 12. siste kamper, en fantastisk prestasjon.

Manchester United har kun tre seire på tretten kamper og er hele 13 poeng bak Chelsea på kun ti kamper. Lukter ikke mye Champions League-spill av de resultatene. Allikevel så har van Gaal noe på gang, det er mer trøkk og giv enn på lenge i laget.

Hvis ikke Smaaling hadde dummet seg ut med to tåpelige gule kort og blitt utvist allerede i første omgang, ville denne kampen og dette resultatet kunne blitt et helt annet.

Mange “eksperter” mener Manchester City skulle ha hatt minst tre straffer i løpet av kampen, de fikk ingen, men vant på en middels dag på jobben. De to keeperne Hart og de Gea var de som gjorde færrest feil i dette lokaloppgjøret. 

I en kamp mellom to engelske lag i den engelske ligaen er det forventet å være en del engelske spillere. Faktisk var det kun fem, like mange som det var argentinske spillere, i følge VG.no.

– Louis van Gaal har brukt masse penger for å bygge et nytt lag på Old Trafford, men i følge rykter rundt klubben skal det brukes mer penger. Mye penger. Allerede fra januar kan det komme nye ansikter inn portene på “Theatre of Dreams”, i første rekke i bakerste rekke. Forsvaret holder ikke mål. Det er her det nå skal brukes masse penger for å tette igjen bakover.

Liverpool sliter nesten like mye som Manchester United og ligger kun et poeng foran på tabellen. Bli ikke overrasket om Manchester United tar en fjerdeplass i årets Premier League-sesong, nettopp på bekostning av Brendan Rodgers og hans menn.

Tror du Manchester United klarer fjerdeplassen i Premier League denne sesongen?

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
FARMEN- Frank en utspekulert latsabb?

http://www.youtube.com/watch?v=6PM7qo5aLDw Frank er så langt den som har spilt spillet best i årets Farmen på TV2. Nå har derimot blitt...

Lukk