Manchester United-legende ferdig! Selveste Wayne Rooneys karriere er over i Manchester United. Legenden med flest scoringer for storklubben og for England, har takket ja til en svimlende avtale som skal være verdt nær én million kroner per uke. 

Det er den kinesiske storklubben Beijing Guoan, som ønsker å sikre seg 31-åringens signatur, før det kinesiske overgangssvinduet stenger om en uke.

Wayne Rooney har 18 måneder igjen av kontrakt som gjør ham til en av de best betalte spillerne under Mourinho. 300.000 per uke, er dog penger spart, til spillere som heller spiller fast på Manchester United. Portugiseren har gitt legenden lov til å snakke med den kinesiske klubben.

José Mourinho har ikke vist landslagskapteinen tillit siden han raskt vraket Rooney, etter at han tok over på Old Trafford. Nå tyder alt på at den tidligere målmaskinen reiser til Kina for å melke de siste millionene ut av en eventyrlig karriere.

Manchester United-legende ferdig!

Om overgangen skjer allerede nå, eller etter sesongen, er fortsatt uviss. Ifølge britiske medier, har en rekke klubber i den nyrike kinesiske superligaen, jaktet på Wayne Rooney, siden det ble kjent at han ikke ser ut til å være endel av Mourinhos framtidige stall.

United-kapteinen har ikke startet en seriekamp siden midten av desember, noe som utvilsomt er skadelig for enhver spiller med ambisjoner.

Wayne Rooney har hatt en meget solid formsvikt siden slutten av forrige sesong – og var kanskje “Three Lions” svakeste spiller under sommerens EM i Frankrike. Der Roy Hodgsons menn ble gjort til latter med tap mot Island i siste gruppespill-kamp.

Samtidig er det en historisk spiller som eventuelt forlater Manchester United snart.

Wayne Rooney er mestscorende spiller for de ‘røde djevlene’ med imponerende 250 mål på 545 kamper. Han debuterte for England som 17-åring og koster United £25,6 millioner i 2004, da han ble kjøpt fra Everton.

Wayne Rooney er også toppscorer som landslagskaptein med sin imponerende 53 mål på 119 kamper. En statistikk som vil bli stående i uoverskuelig framtid. 31-åringen fra Liverpool vil bli husket som en av de aller største spillerne for Manchester United, gjennom alle tider.

Kilde: Telegraph

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bloggerne – endelig kjendis!

Bloggerne - endelig kjendis! Alle som blogger, vil bli lest, nesten alle som blogger, vil også bli rike, berømte og...

Lukk