Manchester United, en av verdens største fotballklubber er tvunget til å gjøre endringer kommende sesong. Fler av de etablerte stjernene er inne i sin absolutt siste sesong for storklubben.

– Paul Scholes (38) Ryan Giggs (39) og Rio Ferdinand (34) er inne i sin siste sesong og Sir Alex Ferguson (70) må handle inn nytt for å forsterke laget. Sir Alex´s enorme suksess over lang tid vil aldri bli gjort han etter, og det er derfor knyttet stor oppmerksomhet rundt hvem som blir hans arvtager.

– En av årsakene til Ferguson eventyrlige suksess som manager er at han aldri lar det være en tvil om hvem som bestemmer. Noe fler verdenskjente stjerner har fått erfare. Både Japp Stam og David Beckham ble kastet på dør etter krangling med Mr. Manchester United.

Rykter i Norge vil ha det til at Moldes juvel Vegard Forren er utpekt som en spiller på blokka til den adlede skotten. Benficas Ezequiel Garay og Ajax sin danske stjerne Christian Eriksen er også navn som stadig oftere er knyttet til Old Trafford.

OVERTAR UNITED? José Mourinho blir nevnt som en potensiell etterfølger for Sir Alex Ferguson.

Ferguson and «The Only One» Foto: Foto: Nigel Roddis/REUTERS

– Med et generasjonsskifte som man nå vil se i Manchester United er det grunn til å tro at en ny æra av unge sultne spillere vil få muligheten på The Theatre of Dreams. Hvor lenge sjefen sjøl blir værende vet foreløpig bare noen få.

Foreløpig ligger to trenere i verdensklasse best an til jobben etter Fergie. Hans gode venn, Real Madrids frittalende trener José Mourinho og den tidligere Barcelona-sjefen Pep Guardiola.

– Alle vet at Ole Gunnar Solskjær en gang også vil ta over sjefsstolen i Manchester United, men skrittet fra lille Molde til en av verdens største klubber kan bli for stort, selv for Solskjær. Hans tid vil garantert komme.

Med spissduoen Robin van Persie (29) og Wayne Rooney (27) vil det fortsatt være muligheter å vinne trofeer, om et godt forsvar med nye spiller blir etablert raskt.

– Mange klubber som konkurrerer med «The Red Devils» om de gjeveste trofeene i England og i Europa, gleder seg til at Fergie trekker seg ut. I en slik klubb med gjennomsyrende rutiner på å vinne, er det ikke sikkert det blir så lett å vippe Manchester United av tronen når Sir Alex Ferguson trekker seg ut.

Allerede i januar får vi se om det kommer nye spillere på plass på Old Trafford, viktige kamper står i kø, og i februar 2013 møtes nemlig gigantene for åttendedels finaler i Champions League. Manchester United møter José Mourinhos Real Madrid.

– Kanskje vil en spansk seier være nok til å berolige den engelske fans om at «The Ony One» er riktig mann til å styre en ny generasjon Manchester United spillere videre i kampen om enda mer suksess.

Med norske Vegard Forren som kaptein?

Vargas

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/england/article15967310.ab

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
2013 kan være året du finner den rette, som forandrer livet ditt for alltid

Heldigvis vet vi ikke så mye om morgendagen og det nye året. Er du singel og lengter etter en kjæreste?...

Programserien Trekant på NRK er solgt til Sverige

Nå vil også søta bror se orgasmer i beste sendetid. Trekant ble laget for ungdom, med ungdom og om sex....

Lukk