David Moyes og hans spillere på Old Trafford møter kanskje verdens beste klubblag Bayern München i første av to kvartfinaler. Hjemme skal man kunne håpe og tro at Manchester United kan slå de fleste, dessverre er det svært lav odds på det motsatte.

Det er klasseforskjell på de to lagene. Men fotball er et komplekst spill, på en kveld kan det ene laget ha den nødvendige flaksen, de kan få straffe, det andre lag få en spiller utvist osv. David har som kjent vunnet over Goliat tidligere.

Spillerne som til daglig vet hva det vil si for fansen å gå videre i Champions League, spesielt med tanke på hvilken grusom sesong det har vært med David Moyes som sjef så langt, ville ha gått av hengslene med en viktig seier nå.

Hjerte og smerte, følelser og passion, økonomi og prestisje. En kvartfinale i verdens beste turnering for klubblag har så mange viktige poeng at man går neste tom for floskler.

Lokalavisen Manchester Evening News skriver på leder plass i sitt 12-siders billag at kampen mot fjorårets Champions League-vinnere er en umulig oppgave. Mission Impossible. Mye tyder i forkant av de får rett i sine spådommer.

Permalink til innebygd bilde

Så har man denne faktoren da som gjør at det er så dumt å sette hus, kjerring og unger, samt alle pengene på en investering. Selvsagt er Bayern München store favoritter, men er det et lag som på en god dag kan gjøre livet surt for det tyske storlaget, så er det Manchester United.

– Dette laget som David Moyes tok over i sommer, tok Premier League-tittelen forrige sesong, Mata er kommet inn denne sesongen sammen med utskjelte Marouane Fellaini. Spillere som garantert ønsker å reise kjerringa. Robin van Persie er riktig nok ikke med, men umulig er det ikke.

Om Moyes klarer å vinne hjemme, så kan han kanskje klare uavgjort i Tyskland i omkampen, ikke sannsynlig, men det har skjedd langt større overraskelser. 1.45 på borteodds på Bayern München er latterlig lavt fra Norsk Tipping. Det er absolutt ikke spillbart, for den som har sett mange nok fotballkamper skjønner at ingen kamper er avgjort på forhånd.

Tysk presse har allerede bestemt seg for tysk seier både i England og sammenlagt. Det spekuleres bare i om hvor mange mål Bayern skal vinne med.

Å selge skinnet før bjørnen er skutt er sjeldent smart. Bayern München er et bedre lag enn Manchester United ja, men det tyske laget må spille i 90 minutter 11 mot 11. Først da kan man telle opp å se hvordan det gikk.

Advarsel: Ikke sett alle feriepengene, skattepengene og lønna på Bayern München. Spar noe til omkampen.

Kvartfinalene i Champions League er av meget stor interesse, Barcelona- Atletico Madrid spiller i den andre kampen samtidig som den på Old Trafford. Dag to denne uke har to godbiter til. PSG møter Chelsea og Real Madrid spiller mot Dortmund.

Hvilke fire lag tror du går videre til semifinaler?

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sexy undertøy like pirrende for damer som for menn

Kvinner som er smarte nok til å ikle seg sexy undertøy og viser det, får oppmerksomhet fra menn naturligvis. Enten...

Perfekte Ida Fladen kan vinne flere priser i Gullruten

Flotte og morsomme Ida Fladen (28) hun som var på tarmskylling for åpent kamera som du sikkert husker, er nominert...

Lukk