Sesongen går mot slutten, Manchester United har spilt uhorvelig mange kamper, som igjen har gått utover stallen. Antall uavgjorte kamper har ødelagt mye av sesongen.

Tilbake står han med spillere som enten ikke har spilt kamper, eller som har vært skadet i store deler av sesongen. Og Mourinho må bite i seg store ord, bok engang. Europa League var ikke noen målestokk for ham eller hans spillere, den gang som nybakt Chelsea-manager etter Benitez. Så raskt det snur i den nådeløse toppfotballen.

‘I don’t want to win the Europa League. It would be a big disappointment for me. I don’t want my players to feel the Europa League is our competition’

– Jose Mourinho upon returning to Chelsea in 2013.

Kilde: Dailymail

Det står om viktige trofeer fortsatt, om man spør alle i og rundt Old Trafford i dag.

Emirates Stadium

Dan Noctor via Compfight 

José Mourinho har valgt bort Premier League-trofeet, som om han hadde noe valg der. Men portugiserens første sesong på Old Trafford, kan faktisk bli riktig bra den, om han makter å vinne Europa League, som igjen er billett til viktige Champions League. Men da må det skje med et antatt svekket lag, kall det gjerne et B-lag av spillere som sannsynligvis, ikke engang har vært med til til Spania, til møte med Celta Vigo.

Til tross for svært mange kamper gjennom en lang sesong, har Mourinhos menn spilt 25 kamper uten tap, hadde flere av de uavgjorte kampene vært snudd til seier i ligaen, ville Manchester United vært med helt i toppen av Premier League.

Uavgjort for ofte, når man har ambisjoner om å vinne ligaen gir alt for mange tapte poeng. Dette må bli Mourinhos viktigste målsetning for neste sesong, omsette sjanser til scoringer, score flere mål og avgjøre jevne kamper til sin fordel.

I tillegg møter Manchester United Celta Vigo i den første av to semifinaler, med et svært begrenset mannskap. Kanskje den viktigste kampen så langt denne sesongen. Her må ikke Manchester United tape, faktisk er uavgjort, tatt troppen i betraktning – et ok resultat.

Alt tyder på at det blir Ajax som havner i finalen, etter at nederlenderne knuste Lyon med 4-1 i den første av to semifinaler. Vinner Mourinho og Co over Celta Vigo over to kamper, skal Manchester United spille Europa Cup-finale, på Friends Arena i Stockholm, 24. mai. (Billetter kan du bestille her)

Den første viktige finalen, siden de vant selveste Champions League-finalen 2007/2008.

Til tross for mange skader, dyre spillere inn, er det lite som peker på at Mourinho er tilfreds med spillergruppa. Det vil bli utskiftninger i sommer, og ifølge spansk og britisk presse, skal Antoine Griezmann være klar, han får pene 3 millioner kroner i uke lønn på Old Trafford.

Spillere som er usikre eller definitivt ute mot Celta Vigo for Manchester United er: Zlatan, Smalling, Jones, Rojo, Drogba, Bailly, Shaw og Mata er også usikker. Flere av disse spillerne er med i troppen, men hvem som spiller, blir avgjort rett før start.

Den meget viktige kampen mellom Celta Vigo og Manchester United, ser du på MAX (gratis) kl 21:05.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ny nakentrend tar av

 Ny nakentrend tar av. For å få mest mulig oppmerksomhet, kler kvinner og menn av seg, for å få oppmerksomhet....

Fisk er fisk, suppe er vann og kjøtt er mat

Fisk er fisk, suppe er vann og kjøtt er mat. For de kulinariske analfabeter, er det ikke lett å finne...

Lukk