Mange mener at Manchester United opptrer som en amatørklubb, etter å ha unngått å kommentere Louis van Gaal’s avgang. Fansen fortjener å vite hva som skjer i en av verdens største klubber.

Noen mener å hevde at det var José Mourinho og hans stab som slapp nyheten om at «The Special One» var på vei inn portene på Old Trafford. Om ikke, er det svært klønete håndtert av klubben og lite respektfullt for Louis van Gaal. Er han sparket eller ikke? Alle britiske aviser påstår det.

Styret i den mye omtalte storklubben holder fortsatt kjeft. SkySports derimot, skal ha sikre kilder på at Mourinho blir presentert som ny manager, sammen med sin enda mer kontroversielle agent, Jorge Mendes, tirsdag 24. mai.

Portada Rolling Stone España

Alvaro Tapia via Compfight

En lang rekke britiske medier stiller spørsmålstegnet; hvor godt kan Mourinho passe inn hos Manchester United?

De fleste mener å se mørke skyer i det fjerne, fordi portugiseren ikke eier noe skam i livet og går over lik for å få det som han vil. stemmer nyheten som svirrer i britisk presse at Mourinho og Co, slapp nyheten om at han er klar til å overta – for å ta glansen av Loius van Gaal’s FA-cup triumf, snakker vi om en mentalt forstyrret person. En person, en manager som åpenbart setter seg selv foran klubben han skal lede. En sjelden dårlig kombinasjon.

Darth Vader has entered the Death Star

The Guardian

José Mourinho har vunnet det aller meste og har en høy stjerne hos mange klubber. I Chelsea er han fortsatt elsket av fansen, men mange andre mener at stjernestatusen er falmet noe. 53-åringen fikk fyken etter kun seksten kamper forrige sesong, men visste at en ny, stor og mektig klubb ventet på ham. Nå, etter fem måneder som arbeidsløs, skal portugiseren ta sitt vanskeligste oppdrag i karrieren.

José Mourinho har et enormt nettverk. Hans agent likeså, derfor vil han kunne tiltrekke seg de aller beste spillerne i verden, med unntak av de største Barcelona-stjernene. Mourinhos eneste hake i første sesong – fraværet i Champions League. I følge kilder nær Zlatan, skal det være en av to punkter for å signere for United. Det andre var at Louis van Gaal ble fjernet.

I det øyeblikket kontrakten, som er verdt 140 millioner kroner per sesong, signeres av Mourinho, vil aksjekursen for neste års vinner av Premier League, falle drastisk for spill på Manchester United. I følge SkySports, skal José Mourinho få 2,5 milliarder kroner for å bygge sitt lag.

Heldigvis er Leicester’s fantastiske triumf denne sesongen, et tydelig bevis på at det ikke er alltid store summer og for dyre spillere, som er nøkkelen til suksess. Enda det rent statistisk, er de rikeste klubbene som vinner oftest, også i Premier League.

Verdens mest kjente fotballtrener har sjeldent lykkes med å være i én og samme klubb i mer enn tre sesonger av gangen. Allikevel er han den mest vinnende med forskjellige klubber i forskjellige ligaer. Verden venter i spenning på den aller første kontroversielle pressekonferansen. Fra Old Trafford, sannsynligvis.

En ting er nemlig Mourinho også best på utenfor banen – å skape nok oppmerksomhet rundt egen person, for å ta støyten i media for sine spillere. Om det står i malen for suksess hos Sir Alex Ferguson og resten av styret på Old Trafford, gjenstår å se.

Forventningene er enorme, Louis van Gaal fikk fyken med FA-cup trofeet og 5. plass i Premier League. Ikke noe annet enn seriegull er godt nok. Sist den tidligere Chelsea-manageren forsøkte var han borte før jul, etter å ha tapt ni av seksten kamper …

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Adele – Rolling in the money!

Adele - Rolling in the money! Adele seiler i medvind, både økonomisk og musikalsk. Hennes verdensturne går for fulle hus...

Mot skilsmisse for superparet?

Jay Z skal angivelig ha vært utro mot sin smellvakre kone, selveste Beyoncé (34). Superparet, kanskje det mest kjente i...

Lukk