Manchester United selger stjernespiss! Bare få timer før overgangsvinduet stenger 8. august, ser det ut til at Ole Gunnar Solskjær har fått de fleste av sine ønsker oppfylt. Romelu Lukaku (25) er klar for Inter for £72m.

Som sjef for en av de største klubbene i verden, hviler det et enormt ansvar på skuldrene til nordmannen, å bli kvitt de spillerne som ikke har stått til hans krav og ønsker er utvilsomt veldig viktig. Viktig for laget, for moralen og for å få arbeidsro midden spillergruppa som skal prestere i en hel haug med kamper i Europa League og Premier League samt de to cupene.

Lest? England! Deadline Day – nå kjøpes det!

Paul Pogba bli værende og vil forhåpentligvis oppføre seg som folk og respektere sin gullkantede kontrakt. Vi er rimelige sikre på at Solskjær ønsker å få vekk Alexis Sanchez også, men hvem vil han en slik spiller med en slik lønn? £500.000 per uke!

Manchester United selger stjernespiss!
Romelu Lukaku er klar for Inter Foto Goal.com

Nordmannen fikk på plass målvakt, David de Gea på ny langtidskontrakt, han fikk på plass Harry Maguire og han får vekk Romelu Lukaku som har sutret og klaget i sosiale medier, og som har trent med Anderlecht i Belgia de siste dagene.

Manchester United selger stjernespiss!

Nå vil Manchester United heller få igjen litt penger for den tidligere stjernespissen, en overgang med Inter er klar, beløpet lyder på pene £72m. som tross alt er en del penger fortsatt, kontrakten skal gjelde for fem år. Drøye 700 millioner kroner.

Da 26-åringen kom til Old Trafford for to år siden, kostet han rødtrøyene £75m. Totalt gjorde Lukaku 28 mål på 66 kamper. Men vil bli husket som en spiller som ikke ville gjøre sitt ytterste for en ny manger. Dessverre en utvikling vi ser stadig mer av. At spillere tror de er viktigere enn klubben som betaler lønna deres.

I tillegg har Solskjær fått inn Daniel James (21) fra Swansea for £15m. og Aaron Wan-Bissaka (21) fra Crystal palace, som kostet hele £50m. Vi tror kjøpene er over for Manchester United nå, men sikre er vi absolutt ikke.

Her er siste nytt akkurat nå, spillere som har signert, som kan signere og som ryktes å gå til en ny klubb, alle involvert i klubber i Premier League. 

  • Nicolas Pépé er klar for Arsenal fra franske Lille for £72m.
  • Patrick Cutrone har signert for Wolves fra AC Milan for £23m.
  • Tanguy Ndombele er klar for Tottenham fra Lyon for £53,8m.
  • Rodri er klar for Manchester City for £63m. fra Atletico Madrid
  • Dani Ceballos har signert på lån for Arsenal fra Real Madrid
  • Wolves har signert Jesus Vallejo på lån fra Real Madrid, én sesong
  • Liverpool har signert Harvey Elliott (16) fra Fulham
  • Moise Kean er kanskje på vei til Everton fra Juventus
  • Wilfried Zaha har bedt om å stå på transferlisten til Crystal Palace
  • Christian Pulisic (20) ble kjøpt i januar av Chelsea, vil bli viktig for Lampard, unggutten har vært på lån hos Dortmund, som han også ble kjøpe fra for £58m.

Manchester United tippes på fjerde eller femteplass, vi er redd Solskjær ikke kommer så høyt på tabellen, men vi håper helt ærlig at vi tar feil. Årsaken er at det er mange rykter som florerer i sosiale medier, der man kan trekke vekk halvparten og likevel er det mye grums.

Noen påstår at spanjolene ikke har tillit til Solskjærs lederstil. Vi er redd for at det blir litt blodfattig framover på banen med Marcus Rashford som enslig spiss.

Paul Ince, den tidligere midtbanespilleren for Manchester United, fillerister ledelsen i klubben i et åpent brev som en gjeng amatører, som ikke vet nok om fotball. Det er selvsagt noe Solskjær selv vil lide av, om resultatene uteblir, og det kan de fort gjøre veldig raskt.

BREAKING: Real Madrid have agreed a €120 million deal with PSG which will see Neymar sign for the club and Modric will go to Paris.

FutbolBible

Ledelsen er altså eierne, familien Glazer og deres egen marionett, Ed Woodward har ikke et egnet fotballgen og heller ingen sportsdirektør som tar avgjørelser på vegne av det sportslige. Det er selvsagt en ulempe for Ole Gunnar Solskjær.

Første utfordrer er Chelsea på Old Trafford, deretter skal Solskjær og hans menn tilbake til Molineux Stadium og Wolves, hvor de tapte to ganger på to uker – forrige sesong.

Vi tar med et par navn og rykter helt til slutt, før overgangsvinduet stenger, torsdag 8. august kl. 18.00 norsk tid.

Giovani Lo Celso hos Real Betis, kan være på vei til Tottenham, men kun om mye omtalte Bruno Fernandes skal til Betis fra Sporting Lisboa. Sum £60m.

Fulhams unge juvel, Ryan Sessegnon er nærmest klar for Tottenham, prislappen er £25m.

David Luiz streiker hos Chelsea, brasilianeren forsøker å tvinge fram en avtale til Arsenal, som kan få i orden fordi Frank Lampard ønsker å selge forsvarsspilleren. Gary Cahill har gått gratis til Crystal Palace.

En Neymar går visst til Real Madrid fra PSG for €120m. Luka Modric går motsatt vei.

Vi lover å følge med på engelsk fotball, også når overgangsvinduet stenger.

Følg vårt nyhetsbrev for siste nytt.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
England! Deadline Day – nå kjøpes det!

England! Deadline Day - nå kjøpes det! Overgangsvinduet stenger om få timer. Fredag 9. august sparkes Premier League i gang...

5 grunner til å forbli sammen

5 grunner til å forbli sammen som kjærester. Du kjenner på det nå, ikke sant? Det blir greit å komme...

Lukk