Det hele er over før det har begynt for Louis van Gaal. I følge stadig flere britiske medier og kilder langt inn i gangene på Old Trafford, ser det ut til at Sir Alex Ferguson og hans venner i styret har bestemt seg.

Det er Diego Simeone (45) alle snakker om.

Enda det er helt andre navn odds-setterne har øverst på sine lister. Der rager fortsatt José Mourinho øverst, med Ryan Giggs og Pep Guardiola på de neste plassene. Energiske og ambisiøse Diego Simeone kommer på fjerdeplassen, men det er altså mannen som styrer lederlaget i La Liga, Atlético Madrid, spillerne selv snakker om på treningsfeltet Carrington for tiden.

Mannen som kan minne mer om en spansk lommetyv enn en av verdens mest suksessrike fotballtrenere.

2969700730_9558800149.jpg

Diego_Simeone_-_01 Diego Simeone fra Madrid til Manchester? Foto: Wikipedia.org

Hva skjedde egentlig med Louis van Gaal?

På pressekonferanse nylig ville nederlenderen ha en unnskyldning fra de frammøtte journalistene, der han mente seg dårlig behandlet. Der hans familie følte seg truffet av at media skrev at han allerede hadde fått sparken. Og at en av hans kollegaer allerede var på plass som hans erstatter.

Surmuling og en patetisk oppførsel som kan minne om en person som er i ferd med å miste trua på egne ferdigheter. Vunnet 8 AV 19 kamper, men siste ikke siden 21. november i fjor, klart det brenner på dass for van Gaal nå.

Manchester United er fortsatt en av verdens største fotballklubber, men så lenge de ikke er best, eller i nærheten av å være gode er det et vedvarende problem. Akjsekursen stuper og vil ikke kunne spille Champions League neste sesong. Det er et avgjørende problem.

En ting er å få en formsvikt, noe helt annet å bli utspilt av middelmådigheter som Bournemouth og Norwich, og få bank av Stoke. I tillegg scorer van Gaals menn svært lite mål. I følge statistikker fra Premier League skaper Manchester United få sjanser, de spiller ballen i støtte-pasning flere ganger enn noe annet lag, og skaper svært lite framover på banen.

En av de første spillerne nederlenderen kvittet seg med var Javier Hernandez som scorer mål på bestilling for Bayer Leverkusen. Eller hva sier man om 11 mål på 14 kamper i Bundesliga? Vi vedder på at Louis van Gaal har notert seg den detaljen, at mexicaneren banket inn 3 mål på 13 minutter, rett før jul.

Hvem som tar over etter Louis van Gaal er foreløpig ikke avgjort, men det de aller fleste er sikre på er at han forsvinner snart.

Overgangsvinduer er nå åpent, det er ventet at alle de store lagene i Premier League, inklusiv Manchester United vil bruke mye penger på å forsterke respektive lag.

Mye tyder på at det kan være Diego Simeone som skal komponere sitt lag som Manchester United manager, men da må Glazer-familien, Ed Woodward og de andre direktørene på Old Trafford vente til i sommer.

Tar de sjansen på å vente så lenge?

Kilde: TheSun.co.uk

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
CREED- tidenes boksefilm? Oscar til Stallone?

Mange vil si at Sylvester Stallone ikke er noen stor skuespiller, men tidene endrer seg. Nå kan den aldrende skuespilleren...

Lukk