Fred (24) heter egentlig Frederico Rodrigues de Paula Santos, da er det innafor med kunstnernavnet, Fred. Fred kommer til Old Trafford fra Sjakhtar Donetsk, prislapp ca €52 mill. og vil være en meget god signering for José Mourinho. 

Lest? Champions League-finale – Kan Liverpool ta Real?  

Også Tottenhams Toby Alderweireld skal være på vei til Old Trafford. Prislapp rundt £70 mill. som tilsvarer nær 800 millioner kroner.

 Fred er klar for Manchester United Foto: Wikipedia.org

Det er ventet at det blir en rekke utskiftninger hos Manchester United i sommer. Flere spillere har skuffet under sin eksentriske og krevende manager, nå skal et nytt og slagkraftig lag bygges, koste hva det koste vil. Mange

Lest? Conte ferdig i Chelsea!

Brasilianeren, Fred er den aller første av flere forventede storsigneringer i dette overgangsvinduet som stenger tidligere enn normalt, pga VM i Russland.

Skal Manchester United ha noen sjanse på å nå igjen suverene Manchester City i spill, resultater og spillermaterialet, må det jobbes effektivt, hver eneste dag på overgangsmarkedet, for å ha noen sjanse.

Fred har vært sentral i Champions League for Sjakhtar og vært god i ligaen med to seriemesterskap på rad. Vi forventer at Manchester United er travel i sommer, også fordi det er så mange spillere som skal vekk fra Mourinhos digre tropp.

Det finnes midler nok til å handle for hos verdens mektigste fotballklubb, men det er noe med å ha en for stor tropp over tid, som gjør det vanskeligere å holde spillergruppa fornøyd. Ca 30 spillere vil Mourinhos tropp ligge på ved seriestart.

Vi lover å være aller først med det aller siste fra England, og vi forventer ar særlig Manchester United signerer minst tre klassespillere til – kanskje fler.

Følg oss gjerne på Facebook!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Champions League-finale – kan Liverpool ta Real?

Som kjent, er det kun én kamp som kan sammenligne seg med Champions League-finalen, og det er VM-finalen for landslag....

Conte ferdig i Chelsea!

Ifølge italienske medier skal Antonio Conte erstattes av en ny italiener. Den tidligere Napoli treneren, Maurizzio Sarri (59) tar over...

Lukk