Endelig er landslagspausen over og den engelske fotballen ruller igjen. Lørdag 19. november, smeller det på Old Trafford. Manchester United tar i mot Arsenal. Mourinho mot Wenger, det kan bety bråk.

For Manchester United er det trøbbel i tårnet, skadene på sentrale spillere ser ut til å ingen ende ta. Og tåler neppe så mange flere tap mot de antatt beste, før sabelraslingen hos kritiske fans og journalister eskalerer. En seier på siste fem, og kun fem av elleve totalt i Premier League, er nok noe under pari for José Mourinho også.

Les også: Manchester United i krise!

José Mourinho har tidligere hatt for vane og vinne mot lag som sees på som arge konkurrenter, spesielt som Chelsea-sjef. På Old Trafford, eller som manager for Manchester United, har det ikke bare vært full klaff. Der tap mot både Chelsea og Manchester City har vært tunge å svelge for United-fansen.

Steve Coppell

Patrick McDonald via Compfight

Mot Arsenal vil det utvilsomt være et svekket Manchester United som løper ut på Old Trafford, i den kommende toppkampen.

Ute er Eric Bailly, Chris Smalling, Wayne Rooney, Luke Shaw, Marouane Fellaini, Antonio Valencia og i tillegg er Zlatan ute med karantene pga for mange gule kort. Det kan åpenbart bli fra vondt til verre for Mourinho, som allerede ligger seks poeng bak Arsenal. Etter bare 11 kamper.

For Mourinho, hjelper det ikke nevneverdig at hans kaptein skal ha havnet på fylla etter å ha blitt invitert til et bryllup nylig. I følge britiske tabloider, skal Wayne Rooney, ha vært sanseløs dritings. Så full at han ikke maktet å stå på egne ben, ifølge ryktene. Sikkert storm i et vinglass.

Kanskje bør Wayne Rooney takke ja til en antatt tilbud fra USA og MLS-ligaen, med spill for Los Angeles FC? For å komme vekk fra det meste som går i feil retning for tiden? Det er liten tvil om at den gamle stor-scoreren vil slite med å spille seg inn på laget, under Mourinho.

Det som kan redde de røde djevlene er det gode folk på benken i en stor tropp. Nå bør Mourinho få de antatt nest beste til å vise seg fram. Det kan fort bli for vanskelig mot et Arsenal i meget bra form, og som står kun med et tap. For i London-klubben er det bare fryd og gammen, da Mesut Özil, nylig har signert en ny kontrakt – som gir tyskeren £200.000 i ukelønn.

Merk deg også at Manchester United – Arsenal har tidlig avspark på lørdag.

 

Vargas

Tags: Arsenal, Arsene Wenger, José Mourinho, Manchester United, Mesut Özil, Old Trafford, Wayne Rooney

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Høgmo må vernes, sier trenerforeningen, feil han må sparkes!

I følge VG.no, kommer Norsk Fotballtrenerforeningen ved leder, Teddy Moen, med en pekefinger til Høgmos kritikere. Man skal huske på...

Farmen mister seere uten Farmen-Lasse!

Bråkebøtte, riksklyse og kranglefant. Uten Farmen-Lasse er deltagerne, "One Big Happy Family" der alle konflikter og mishagsytringer blir lagt død....

Lukk