Manchester City dummet seg ut mot lille Southampton med å tape 3-1, og forærte med det Sir Alex Ferguson sin 20. Liga tittel for et av verdens største fotball-lag. 

United på sin side lekte seg med Everton og vant enkelt 2-0, akkurat som de har gjort med de aller fleste andre lag denne sesongen. Det har rett og slett ikke vært god nok motstand for laget fra Old Trafford denne sesongen.

Arsenal, Chelsea, Manchester City og Chelsea har alle vært gode i enkelte kamper, men alt for ustabile over tid til å kunne ha noen sjanse til å være med i kampen om verdens mest anerkjente fotball trofeer.

De fleste husker fortsatt avsluttingen på forrige sesong, den mest spennende noen gang, der Manchester City vant hele Premier League med en scoring av Aguero på overtid. Slik vil det ikke bli i år.

United leder med 12 poeng, tolv serierunder før slutt. Det mister de aldri.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Nj50zsx9rYg[/youtube]

Manchester United har rett og slett vært det beste laget gjennom hele sesongen, det har ikke vært noen lag som har vært i nærheten av å konkurrere med de heller. Sesongen 2012/ 2013 er over.

De røde har den meget viktig evnen til å vinne jevne kamper og gjøre det til en vane. De vil vinne mer enn laget de møter, og er gode nok til å gjøre det. De siste 14 spilte er uten tap. Slik blir det pokaler og triumfer av.

Spenningen i år må legges til Champions League som nå tar til igjen etter vinterpause.

Manchester United møter Mourinhos Real Madrid og godbitene står i kø utover våren.

Gratulerer Manchester United med det 20. trofeet som ligamestre. Imponerende!

Vargas

 

 

Tags: Manchester United

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norge vil bli rammet av voldsom terror, få vet hvor og når

De verste terrorhandlingene man kan tenke seg har ennå ikke skjedd. Innen få år vil det bli satt ut i...

Kjærlighetssorg- sjelen og hjertets egen smerte

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever gjennom livet før eller siden. Hjertet ditt blir knust, sjelen brister og du...

Lukk