Juventus spilleren Arturo Vidal ser ut til å bli Manchester United spiller i fra januar 2015. Manchester Uniteds nye manager, Louis van Gaal er en stor beundrer av chileneren, nå ser det endelig ut til at han får sin favorittspiller.

Juventus og Manchester United er svært nær en bytteavtale der spanjolen Juan Mata går motsatt vei.

Årsaken til at Vidal vil bort i fra  Serie A og Juventus skal være at han nylig fikk en bot for å ha vært på byen og nytt alkohol bare timer før kampen mot Roma. For dette fikk chileneren ca. 780.000 kroner i bot. Noe han synes ikke var noe hyggelig.

27- åringen og en overgang til Premier League er nevnt i en lang rekke britiske medier, men disse har nok brukt italienske Corriere dello Sport som sin kilde.

Juan Mata har ikke vært noe knallsuksess på Old Trafford, men det er han vel ikke alene om så langt denne sesongen.

Louis van Gaal har hatt en grusom start på sin karriere i England, selv om det ser ut til å begynne å løsne noe for den ambisiøse nederlenderen. Juan Mata har havnet et stykke ned på lista over spillere sjefen velger fra kamp til kamp. Ankomsten til Angel di Maria, Radamel Falcao og Ander Herrera gjør det ikke akkurat enklere for Mata med silkefoten.

Tre kamper vunnet av de første syv er nok under pari, med tanke på de motstandere laget hans har møtt så tidlig i sesongen. Tapet mot Leicester, det mest dramatiske siden manns minne for alle Manchester United fans verden over. Å lede 3-1 når det er ca 30 minutter igjen av kampen er en god vane man har som spiller for de røde djevlene. Å tape 5-3 derimot etter en slik ledelse, har nok aldri skjedd tidligere.

Hva som virkelig bor i Louis van Gaals tropp, får man et godt svar på når Manchester United får litt vanskeligere motstandere. Søndag 26. oktotber møter de Chelsea på Old Trafford, så er det Manchester City borte, søndagen etter. Noen som nevnte at det ikke finnes lette kamper i Premier League?

Etter syv spilte kamper ligger Manchester United bare ni poeng bak Chelsea som leder, med seier i den neste kampen mot serielederen, er forskjellen bare seks poeng.

Er det rart vi elsker engelsk fotball?

I januar kan en ny skikkelse berike Premier League enda litt mer, da kommer Arturo Vidal. Det er bare å glede seg.

 

Foto: Flickr/ Emanuela Tardocchi

Vargas

 

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Livet ditt- har du planene klare?

Hva du vil oppnå er en ting, å ha det bra med det du gjør er kanskje viktigere, å ha...

Big Brother- to deltagere kastet ut av huset for sex-trakasering

Det var de to svenske guttene, Philip og John som natt til fredag der en kvinnelig deltager ble stengt inne...

Lukk