En påstand det er lov til å tro på i disse førjulstider, men skal Manchester United holde tritt med de store kanonen i Premier League og i Europa forøvrig, må de finne på noe nytt og det koster ofte penger. Nye spillere vil komme inn og andre forlate Old Trafford.

Woodward har fått på pukkelen for lite troverdige utsagn tidligere, itillegg til å drite på draget rundt spillere klubben som stod klare til å signere for klubben, men som trakk seg i siste øyeblikk. Nå får kritikerne enda mer vann på mølla. Godeste Ed fortalte nylig på en pressekonferanse hvorfor han er rolig mht klubbens framtid, til tross for utelukkende røde tall i regnskapet.

Sjefen på Old Trafford, (mange mener det fortsatt er Sir Alex, siden han fortsatt sitter i styret) har henvist til de nye spillernes enorme popularitet i sosiale medier, og det faktum at samtlige spillere har blitt store på «Google» etter at de har signert for Louis van Gaals nye imperium på «Theatre of Dreams».

Mulig det beviser at Manchester United fortsatt er en storklubb, men det er et syltynt argument å bruke til revisorene når pengene fortsetter å renne ut av klubbkassa, at de største stjernene er store på Facebook.

8927422015_4bd9b4054a

– Sommerens signeringer, Daley Blind, Angel di Maria og Radamel Falcao fikk alle en sterk økning av følgere på Twitter, Facebook og klikk via Google den dagen de signerte. Woodward skryter også hemningsløst over at Manchester United har mer enn 87 millioner følgere til sammen via sosiale medier.

Noen fans ville kanskje heller ha sett sportslig suksess foran blaserte stjerners økende Twitter rate.

Omsetningen på Old Trafford har åpenbart gått kraftig ned all den tid den tidligere storklubbens manglende deltagelse i de gjeveste turneringene. Skal Manchester United komme tilbake blant de fire store, som igjen gir kvalifisering til Champions League, så må det store investeringer tid, allikevel vil det ta tid å få sportslig suksess. 

Siden Fergie trakk seg har det blitt brukt enorme summer på spillere, men laget fortsetter å slippe inn alt for mange mål, også mot antatt svakere lag, det må selvsagt endres. Nye spillere i den bakre firer vil bli prioritet, kanskje allerede i januar.

Mange fans sammenligner dagens lag med nettopp den eventyrlige tiden under Sir Alex, det blir selvsagt veldig feil. Ingenting, bortsett fra banen det spilles fotball på – er lik som under Fergusons tid på Old Trafford, dessverre.

– Tapte inntekter på £10 millioner sammenlignet med i fjor er ikke mye penger for en av verdens største klubber, men røde tall er ikke bra for noen klubb, skal de klare å snu den negative trenden i regnskapet, er det kun sportslig suksess som gjelder. Fansen er der nå og i morgen, men svikter den tidligere Nederland-sjefen med sine sportslige mål, vil også kommende generasjon fans utebli. Da er det derimot fare på ferde.

Hvis Louis van Gaal får den tiden han selv har satt til å få bygge sitt lag, ca tre sesonger, er det en viss sjanse for at han lykkes, men da må han ha styrets hele og fulle tillit. Den erfarne nederlenderen vil bli sammenlignet med den levende legenden Sir Alex Ferguson enda en stund, derfor har han også vanskelige arbeidsforhold.

Klarer van Gaal, mot formodning å nå den mye omtalte fjerdeplassen allerede denne sesongen, vil det bli investert stort på nye spillere i sommer.

 

Kilde: Dailymail.co.uk

Foto: Flickr/ Victor Isai Garcia

Vargas

 

Tags: Ed Woodward, Gaal, Januar, Louis van, Manchester United, overgangsvindu, spillerkjøp

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Økonomi- Naive nordmenn åpner ikke regningene

Luksusvarene er mer tilgjengelig enn aldri før, det samme er kredittkort fra de aller fleste finansinstitusjoner i landet. Det er...

Norge til EM? Endelig er landslagsfotballen over for i år!

Mulig det en positiv bølge over de som er glade i det norske landslaget, for det er jo de fleste...

Lukk