Sir Alex Ferguson og Manchester United har slitt denne sesongen og faktisk tapt to kamper på rad (Newcastle og Blackburn). Deres argeste konkurrent de seneste sesonger, Chelsea har slitt minst enda mer. Denne sesongen ser det ut til å bli Manchester City som skal følge Fergusons gutter til døra.  

Men etter to tap på rad, viser statistikken at United skjerper seg. I 75% av tilfellene slår United nemlig tilbake med seier, mens de kun har tapt tre av de 20 påfølgende kampene etter dobbelttap.

City vant den viktige kampen mot Spurs 22. januar og har dermed fortsatt 3 poengs forsprang da det er ca halvveis i sesongen. Manchester United slo Arsenal borte i en meget viktig og velspilt kamp på Emirates Stadium i London samme dag.

Å vinne Premier League er blant de gjeveste trofeér i verden. De som har nok penger er villig til å bruke mye for å klare nettopp det.

Sesongen avgjøres aldri i januar, men med det mannskapet Manchester City har, og det spillet de til tider viser- er det ingen grunn til å tro at de vil tape mange kampene.

 

Sir Alex Ferguson (71) Foto: TopNews.in

Denne sesongen blir den jevneste og muligens beste på mange mange år. Det skulle kanskje bare mangle når man ser de budsjettene flere av de beste lagene har. Allikevel er all grunn til å rope et høyt varsku om pengegaloppen som foregår, spesielt i engelsk fotball. Dette er ikke synonymt med den økonomiske katastrofe som råder ellers i Europa.

Det er også meget viktig at andre lag melder seg på i toppen av Premier League. Det er en stund siden de 4 store var de fire beste. Liverpool, Chelsea, Arsenal og Manchester United har fått tøff konkurranse fra Tottenham og nevnte Manchester City.

Denne sesongen vil det overraske mange om ikke kampen står mellom de to Manchester lagene.

Jeg tror Sir Alex og hans gutter vil lide under å ha så mange viktige forsvarsspillere ute med skade, og av den grunn vil det bli den lyseblå delen av Manchester som vi juble mest i mai. Skjønt, det er vel også populært i mange deler av fotballverden at Sir Alex «får seg en» på sin røde snute.

Starten på en enorm endring vil være rett rundt hjørnet. Den meritterte treneren kan ikke holde på til evig, og uansett hvem som tar over på Old Trafford. Vedkommende vil alltid bli sammenlignet med legenden Sir Alex Ferguson.

Det viskes i gangene på «Theater of Dreams» om at det er «20 The legend» som skla ta over roret etter sin læremester.

Det vil uansett bli en meget stor utfordring for den som får det ære-fylte oppdraget. Kanskje verdens vanskeligste jobb. Å ta over etter mesteren.

 

Vargas

 

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/england/article14251135.ab

 

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Lars Monsens utvalgte- de ekte heltene

  Vi normale, med både lemmer og syn i god behold har en tendens til å sutre langt raskere enn...

Slikk mann, slikk!

Slikk mann, slikk! Det er ingen tvil i verden at menn som kan å bruke tunga på sin kvinne har...

Lukk