Mange tenner på skikkelig dirty talk. Da sikter vi ikke til å bli kalt tjukka på lemmen, fem øre klemmen og slikt. Vi tenker på ordentlig sex-språk. Det finnes vel ikke noe godt norsk ord for dirty talk, annet enn griseprat. Helt fritt oversatt.

Særlig mange kvinner blir røde i kinnene og blanke i øynene når de rette ordene setter i gang fantasien og driftene.

Selvsagt er det få som tør å innrømme det. Man snakker ikke med venner, i hvert fall ikke med familie om slikt. Dette er noe man snakker om med kjæresten, elskeren, eller bestevenninnen til nød. Ingen andre. For det er små nyanser i hva man tenner på, og ikke. En dag kan det være noe helt annet som passer best i stemningen.

Bruker dirty talk aktivt

Mange tenner på skikkelig dirty talk og bruker det i både forspill, under selve akten og avslutningen.

Da deler man ikke dette tabubelagte tema med hvem som helst. Skulle bare mangle, si.

Lest? De brede hoftene og de myke lårene …

Kvinner og menn tenner dessuten på helt forskjellige ting. Kvinner vil ha berøring. Oppmerksomhet, ømme ord og høre at hun er deilig, sexy, har pene øyne o.l.

Det betyr ikke at hun ikke tenner på å høre at hun er en sexy bitch. Som fortjener å blir tatt opp etter veggen hardt og lenge, av flere menn samtidig – om mulig. Forteller du det til henne, når hun begynner å bli het. Kommer hun. Det er faktisk bare å forsøke.

Hva sier man?

Mange tenner på skikkelig dirty talk

At kvinner og menn tenner forskjellig, betyr ikke at menn er mer kåte enn kvinner. tvert i mot. Kvinner i riktig alder kan mastrubere eller onanere opp til flere ganger per dag. Enten de er på jobb eller hjemme, på ferie. Alene eller sammen med ektefelle. Singel som gift.

Kvinner er kompliserte, menn er enkle. Det er nok en påstand med noe modifikasjon.

Det er ingenting som er sort hvit. Det er nyanser her, som ellers i alle relasjoner og forhold mellom mennesker. Kåte kvinner har det nok enklere med å få se, enn menn i samme situasjon. Men det har ikke så mye med selve kåtheten å gjøre.

Hva sier man til en kvinne man ønsker å få så tent som mulig, slik at man kan få ha sex med henne?

Så pene tenner du har. Så fine hender du har. Så fine frimerker du har. Det går selvsagt ikke. Du må faktisk levere skikkelig. Kline til. Du ble varm nå? Vel. Du må være helt sikker på at hun i utgangspunktet er klar for en runde i halmen. Ellers driter du deg ut. Det er det liten tvil om.

Vær på vakt

Se for deg en scene. Der du står klar med kjeppen. Kåt og hard. Hun dundrer inn døra med hendene fulle av handleposer fra Kiwi, sliten rett fra jobb og helgehandel. Bare synet av deg, med hele stasen ute i giv akt, når hun må gjøre drittjobben. Kan være nok til at det ikke blir noen ting, den helga. Over hodet. Vær på vakt og velg dine øyeblikk med omhu.

Lest? Onanerer dere samtidig?

Hun må være kåt nok, om du må ha det inn med teskje. Og enda viktigere. Du må vite at hun tenner på dirty talk ved å prøve deg litt fram. Ikke gå rundt grøten om du vet at det virker. Da må du øse på med alle grisete ord du kjenner, og da er det for sent å begynne å bla i ordlista. Du må pugge. Mange tenner på skikkelig dirty talk, men du må vite hva du skal si, ellers blir det kleint.

jeg skal grisepule deg, sprute deg i ansiktet din skitne hore, du tenner på damer i nylonstrømper. Ha! Visste jeg det ikke. Og du fantaserer fortsatt om tre menn samtidig? Du må kanskje slå av lyset grunnet alle glosene du lirer av deg, men virker, det gjør det til gangs. Om treffer med timingen.

Fantasier og begjær

Kvinners fantasier overgår ofte mannens i drømmer, lyst og begjær. Der kommer sex med en annen kvinne – høyt oppe på listen av det hun har våte drømmer om. Noen velger å gjøre noe med det også – uten å være lesbisk av den grunn. Da handler det om spenning, kåthet og fantasier. Fetisjer om man vil.

De yppige brystene; den frodige rumpa og de myke lårene fortjener oppmerksomhet, oppvarming, forspill, fine ord i øret, forsiktig berøring og hjertelige latterkuler.

Det skal være så enkelt og naturlig når begge vil, men det er viktig for begge å bli respektert, både på akt og hengivenhet. Det gjelder også for begge å våge å fortelle om drømmer; fantasier, ja, til og med om fetisjer, som igjen er med på å berike sexlivet.

Vi vet at det virker og du bør teste det på din partner. Mange tenner på skikkelig dirty talk – særlig kvinner lar seg opphisse av å bli kalt ei kåt hore når hun begynner å tenne til. Men ikke alle …

Dessverre er det alt for få artikler om seksualitet, fantasi, drømmer, ord som gjør gal, lyst som gir orgasme og begjær som gir grobunn til et forhold – her i landet. Det er Vargas sitt aller største og viktigste mantra – å rive ned fordommer og tabuer.

Skrive om det du så vidt klarer å lese om.

Kast deg med på vårt nyhetsbrev du også. Om det er gratis? Selvfølgelig.

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com