Mange TV-kamper fra engelsk fotball. Grunnet Corona-pandemien, vil det allikevel bli vist en rekke kamper fra England, faktisk alle, allerede første runde. Dette ble avgjort da alle klubbene kom til enighet på et møte om live-sendingene til fansen. Først var det bestemt at kampene at ikke alle kampene skulle vises direkte.

Heldigvis kom det endringer – du får se alle de første 28 kamper som spilles i Premier League. Er ikke det ok nyheter å få, rett før sesongstart? Mange TV-kamper fra engelsk fotball gjør at du som fan, allerede nå kan huke av på terminlisten, hvilke kamper du skal på pub med kompisene. Eller se kampene med venner hjemme. Det er mang en godbit å velge blant.

Lest? Fabio Silva til Wolves! Done deal!

PREMIER LEAGUE clubs will agree tomorrow to allow all the top flight games this month be shown live on TV.

TheSunSport.co.uk

Til helvete med fotballen

Som så ofte i verdens mektigste liga, er det de beste, de såkalte topp seks lagene – som har slått hodene sammen og avgjort dette. Fordi det er avgjørende at fansen blir tilfredstilt i en tid der det meste går til helvete med fotballen.

Publikum får ikke kommet inn på stadion før det er forsvarlig mht smitte. Der skjer tidligst medio oktober. Derfor er FA og pampene i mektige Premier League. I samarbeid med de 20 lagene – tvunget til å ‘gi bort’ livesendinger, for opprettholde interessen.

Dessverre kom det nylig et markant oppsving i smitte i England. Samt meldinger om at flere spillere i Manchester City er smittet. Det er ingen gode nyheter for en snarlig åpning av publikum til tribunene. Mulig kan det gå flere år, før vi får oppleve fulle tribuner igjen – slik vi husker det før Pandemien.

Mange TV-kamper fra engelsk fotball
Hjemmebanen til Borussia Dortmund og Braut Haaland, Signal Iduna Park

12. september starter galskapen igjen. Fra da skal det sendes kamper, hver helg, bortsett fra når det blir pauser grunnet landskamper. Og helt til mai 2021. Fortsetter smitten å spre seg over ball-øya, vil publikum bli holdt unna arenaene. Da vil det bli flere runder med gratiskamper.

Overganger

Chelsea har så langt vunnet overgangsvinduet, men det er heldigvis snaut fire uker til 5. oktober. Mye kan skje. Chilwell fra Leicester for £45M, Timo Werner fra Leipzig for £47,5M og Hakim Ziyech fra Ajax for £40M. Gjør at mange ser på Frank Lampard og Chelsea som en tittelutfordrer.

Mange TV-kamper fra engelsk fotball – som du kan glede deg til.

  • Everton har signert James Rodriguez (29) fra Real Madrid for £20M.
  • Kai Havertz (21) har signert for Chelsea, fra Leverkusen, for ny rekord for London-klubben som måtte ut med £89M.
  • Wolves har signert spissen, Fabio Silva, (18) fra Porto for ny klubbrekord £35M.
  • Wolves låner også midtbanespilleren, Vitor Ferreira, (20) og Vitinha, en habil venstre back (21) fra Porto
  • Ryan Fraser (gratis) og Callum Wilson £20M. har gått fra Bournemouth til Newcastle
  • Jayden Bogle og Max Lowe har signert for Sheffield United, begge kommer fra Derby for totalt £11M.
  • Venstre backen, Fernando Marçal (31) har signert for Wolves fra Lyon for £1,78M
  • Allan har signert for Everton fra Napoli for drøyt £20M.
  • Grady Diangana har gått fra West Ham til WBA for £18M

Strenge regler

De rikeste klubbene har musklene til å kjøpe gode spillere. Slik det alltid har vært, men nå har FairPlay-reglene (FFP) gjort det en smule vanskeligere. Fordi det skal være bærekraftig økonomi i klubbene. Man skal selge og kjøpe ut fra et strengt regelverk som betyr at man skal kjøpe ut i fra inntektene. For ikke å få økonomiske problemer.

Konsekvensene for ikke å opprettholde regelverket blir å ikke kunne handle i et visst antal overgangsvindu, slik Chelsea ble tvunget til. “Vinduene” er åpne to ganger per sesong. Hele januar og fra 1. juli til 31 august (normalt), nå derimot, er vinduet åpent fra 27. juli til 5. oktober. Mange TV-kamper fra engelsk fotball – hvilket lag vinner denne sesongen?

FFP-regelverket blir vanskeligere å holde for alle klubbene i Premier League, all den tid publikum blir holdt unna. Det er store inntektstap som gjør det vrient å holde regnskapstallene grønne. Riset bak speilet vet alle om. Det bør altså selges, før det kjøpes.

Gled deg til denne høsten. Endelig begynner fotballen å rulle igjen. Den engelske fotballen på grønt engelsk gress er tilbake!

Første kamp? Fulham-Arsenal lørdag 12. september kl 13:30.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tilbudene du ikke bør avvise

Tilbudene du ikke bør avvise når de endelig er der. Tilbudene som får deg glad. Fordi du har spart en...

Lukk