Det er ikke mange som når Atle Pettersen når det kommer til aktivitetsnivå for tiden. Den tatoverte rockeren er fortsatt med i «Skal vi Danse?», han slipper ny skive 11. november («Based on a true story»), og han har fått smykkemodell-avtale med Italienske Police.

Både George Clooney og David Becham hår vært modell for smykkedesign kjeden som har har hatt base i Italia siden den startet i 1980.

– Den deilige 22 åringen har hatt braksuksess siden han var med på TV2s «X- Factor». Nå vil Atle være å se over hele landet fram til Jul på posters, i magasiner og i alle butikkene som selger merket «POLICE». Den nye platen vil også være å få kjøpt i de samme butikkene.

– Det er utrolig stas å få lov til å samarbeide med POLICE, ikke bare er det smigrende at de velger å satse på meg, men det er samtidig et merke jeg liker godt og lett kan la meg assosiere med, sier Pettersen i en pressemelding.

– Atle er fortsatt singel, til tross for massiv rykteflom om at det skulle være en romanse på gang med Rachel Nordtømme. Dette har derimot blitt avvist av Pettersen selv. Jeg konsentrer meg om dansing har han uttalt til «God Kveld Norge».

Til tross for å være en populær kar blant damene så har det ikke vært så mange navn som har vært linket til den sjarmerende Skiens karen. Det er grunn til å tro at han ikke har manglet tilbud fra mange hold.

En artist med så mye på agendaen har ikke så mye tid til overs, så det kan være en naturlig årsak til at den sexy dansestjernen og hardrockeren fortsatt ikke har funnet den store kjærligheten.

Atle satte ut Guri Solberg, programleder for «X-Factor» da han gikk ned på kne og tulle- fridde til henne. «Jeg må øve meg fordi det er jenter som frir til meg på bloggen», lo Atle.

Atle var også med både som artist og som gjeste-programleder for TV2s sommersatsing «På Grensen», sammen med Katrine Moholt.

Så snart Atle er ferdig med dansingen, og julefreden skal senke seg så kan det hende han kommer på andre tanker når det kommer til å få seg en kjæreste.

Du har med andre ord forsatt sjansen.

Synes du Atle kan være blant de mest sexy menn i Norge?

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
LAVKARBO my ass!

Om du er en ung jente eller gutt i puberteten og  i tenårene bør du ligge langt unna alt som har med...

Voldtekter- Oslo verst i Skandinavia

Oslo er voldtekts-hovedstaden i Skandinavia, med langt fler voldtatte kvinner enn i byene København og Stockholm. Siden 2008 har antall voldtekter totalt...

Lukk