Mannens G-punkt en gåte? Det er mange som ser på kvinnens G- punkt som en erotisk myte laget av erotiske forfattere for mange hundre år siden. Det er ikke lenger en myte, men et faktum at kvinner har et G-punkt som for de fleste er en svært viktig del av seksuallivets erogene sone.

Legen  Ernst Gräffenberg er mannen bak dette «mysteriet».

Sex-leketøy omsettes for millioner av kroner hvert år, og salgstallene stiger fortsatt. Det er både G-punkt staver, dildoer og vibratorer på markedet. Nå er det også blitt big business å selge diverse hjelpemidler til menn som ønsker hjelp til å oppnå klimaks.

Den langt mer kjente «sjømanns-bruden» er det man forestiller seg som mannens trøst når det kommer til sexleketøy for menn. Det siste på markedet er altså det som kalles en Fleshlight – designet gir lite rom for fantasi.

Mannens G-punkt en gåte?
Foto: Maria Kommandantvold/NRK

Etter at NRK valgte å sende sex-info programmet Trekant har salgstallene hos Kondomeriet eksplodert.

Kondomeriet på Sandvika Storsenter hadde en omsetningsøkning på 68 prosent i desember 2010 sammenlignet med desember 2009.

Også nettbutikken hadde en stor vekst. I desember i fjor økte omsetningen med 55 prosent sammenlignet med samme måned året før.

Mannens G-punkt en gåte?

Det som har vært et lite kjent tema er at også menn har et G-punkt, et punkt som helt sikkert mange menn selv ikke er klar over en gang.

– Kvinners orgasme er et komplisert tema. Det er flere variasjoner av kvinnens klimaks, og de senere årene er det blitt kjent at kvinner kan med riktig teknikk oppnå sprutorgasme. Dette kan de fleste få til med litt trening. Det er kjent at en G- punkts stav er et viktig og riktig hjelpemiddel for å lykkes.

Unge mennesker som har opplevd å vokse opp med Internett er langt foran sine foreldre mht kunnskap rundt sex. De vet også langt mer i tidligere alder enn sine foreldre takket være lett tilgang på alt som har med sex og gjøre.

Svært mange unge, både gutter og jenter har sett videoklipp på nettet av pornografisk art, uten at det bør sammenlignes med den viktige delen av seksualundervisningen.

Sex er sannsynligvis kommet for å bli.

 – Med «Trekant»-programmene om onanering og orgasme, så har det blitt langt mer liberalt å kjøpe leketøy, snakke om sex og onani blant unge.

Det er en privat handling det ikke skal være grunnlag for å dele rundt middagsbordet, allikevel snakker gode venner og kamerater om det meste. Alle vet at ungdom er opptatt av sex, og da faller det seg naturlig å dele erfaringer i vennegjengen.

Dessverre er seksualundervisningen i ungdomskolen under enhver kritikk fortsatt.

Menns erogene soner er velkjent, allikevel er det ikke alle som synes det er naturlig å snakke om at menn også har sitt G- punkt. Det har de altså. Det sitter i anus og ikke på penis hodet som er det mest følsomme punktet på mannens kropp. 5 cm inn i rumpa finnes mannens viktige punkt.

Mange kvinner kan synes at det er litt vanskelig å spørre mannen om dette, og når han ikke sier noe om dette selv, blir det ikke til at mannens G-punkt blir stimulert.

Poenget er at mange menn sliter med ereksjon og problemer med å oppnå orgasme. Da kan det hjelpe å prøve med stimulering av G- punktet.

For mange menn er kosing med anus et homo begrep. Det skyldes utelukkende manglende kunnskap. Man er hverken homofil eller «kinky» om man liker å bli penetrert i rumpa. Tvert i mot, det beviser at man kjenner sin seksualitet og egen kropp om man finner nytelse av forskjellige måter å oppnå orgasme på.

Gi din partner en mulighet til å oppnå G- punktsorgasme ved å foreslå lek med de bakre deler, det er stor sjanse for at han vil elske det når du først kommer til.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Orkanen Emil vil gjøre ødeleggelser for millioner

Orkanen "Emil" kommer fra Skottland og vil sveipe over Vest og Sør Norge, samt nå både Sverige og Danmark med...

Alle landslagspillere bør kunne nasjonalsangen

  Uansett om det er kvinner eller menn, håndball, fotball eller curling. Alle som representerer kongerike Norge bør selvsagt kunne...

Lukk