Endelig  en designer som vil satse på frodige damer- HURRA!

Jeg vet ikke hvor mange saker jeg har skrevet som omhandler dette tema, det er mange. Og jeg kommer ikke til å gi meg. For det er ingen tvil om at frodige jenter/ damer sliter med å finne klær i riktig størrelse i Norge. Nå er Jacobs en stjerne designer og disse klærne blir nok noe i snitt dyrere enn hos andre butikk kjeder. Men da er tilbudet der i hvertfall-

Motehuset Marc Jacobs satser på klær for plus-size jenter.

En av verdens mest suksessfulle designmerker ser nå ut til å utvide sitt imperium, og skal satse på formfulle damer, melder Huffington Post.

Motehuset Marc Jacobs har bestemt seg for å lage en egen kleslinje for damer som bruker store størrelser, og blir dermed det første high-fashion motehuset som satser på plus-size jenter.

Dette er veldig i tiden. Det siste året har det vært mye fokus på plus-size modeller, og flere av motebladene har satset på serier med formfulle modeller.

Franske Elle trykket en hel moteserie med en plus-size modell tidligere i sommer, mens motemagasinet V dedikerte et helt nummer til «size» og publiserte flere bilder med nakne og halvnakne damer med kurver. Dette skapte selvfølgelig debatt.

Moteindustrien har den siste tiden fått øynene opp for normale og store damer.

Modellen Crystal Renn, som bruker størrelse 42, har blitt den første supermodellen med former etter at hun ble avbildet på forsiden til italienske Vogue og gått motevisninger for blant annet Chanel og Jean Paul Gaultier.

Jeg tror dette er med på annerkjenne frodige og flotte damer i motebilde, som igjen gjør at det er mer akseptert og være frodig i samfunnet for øvrig. Det er på tide!

Menn liker damer med kurver!

New York Times skrev en artikkel om plus-size industrien i slutten av juni 2010. Her kom det blant annet frem at en av de største problemene med å lage klær for store damer, er at kvinner som bruker størrelser større enn 44 har veldig ulike dimensjoner.

Jenter som bruker disse størrelsene legger på seg på ulike steder på kroppen; noen er størst i overkroppen, noen har store lår, mens andre igjen legger mest på seg rundt magen.

Dette gjør at mange mener det er vanskelig å lage ett mønster som vil fungere for mange kvinner – størrelse 44 vil ikke passe aller kvinner som veier 82 kilo.

Det er like viktig for store damer å føle seg sexy som de som ikke er like store. Derfor er det så viktig at vi får designere som tar ansvar og tilfredstiller kravene blant kunder som vil ha store størrelser.

Big is beautiful

Crystal Renn frodig og sexy i 2010

 

Kilde klikk. no

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Du har plikt til å bry deg

  Gutten hadde ennå ikke hatt sin første fødselsdag da han kom til legevakten med brukket overarm. Moren forklarte at...

Hordaland- Jens og Co 1-0

  Søviknes gliser godt i barten nå, når han har fått tvunget Stoltenberg til å snu i kampen om monstermastene-...

Lukk