Brødrene Gunnarsen, Marcus og Martinus har allerede lagt hele Norge, og nå hele Sverige for sin føtter. Ingen andre norske artister, har være like populære i Sverige, som da Aha herjet topplistene midt på åttitallet.

La det være sagt, tvillingen Marcus og Martinus er så populære, at de ligger an til å slette alle norske rekorder, hva popularitet og platesalg angår, om man ser hvilken hysteri det er rundt deres musikk per i dag. Sin unge alder til tross, brødrene har allerede rukket å gjøre mange opptredener ute og hjemme. De har blant annet sunget for 70.000 tilskuere på VG-lista Top 20, på rådhusplassen i Oslo for andre året på rad.

De har også vært nominert til en rekke høytstående musikkpriser ute og hjemme, blant annet tre nominasjoner for Spellemannprisen.

Les også: Zara Larsson – største siden ABBA

Tvillingene har sunget på norsk tidligere, før den første singelen nylig ble sluppet på engelsk. «Girls» er en låt som Marcus og Martinus har gjort i et samarbeide med suksess-duoen Madcon. Albumet «HEI» som ble sluppet i februar i år, var en eneste stor suksess, med monsterhittene «Plystre på deg» og «Elektrisk» har også slått meget godt an også i Sverige. Deres nye album, «Together» blir sluppet 4. november 2016. På album nummer to, kommer alle låtene på engelsk.

 

Marcus og Martinus gjør det bare Karpe Diem har gjort før dem, solgt ut to fulle konserter i Oslo Spektrum. Begge disse skal også holdes i desember i år. En konsert har plass til 8000 tilskuere! Det forteller litt om guttenes popularitet, når de fyller Norges storstue – to ganger.

Som om ikke det var nok. 14-åringene fra Trofors i Grane kommune i Nordland, har til og med solgt ut Globen i Stockholm. Også her to ganger. Imponerende og ganske utrolig! Pop-duoen har åpenbart tatt over hegemoniet til Justin Bieber og kanskje Isac Elliot. Konsertene i Globen holdes 11. februar 2017.

Og det er nemlig i Sverige det skjer, IDOL-sirkuset skal få besøk av pop-yndlingene. I desember.

IDOL, er minst like populært hos våre naboer, som her hjemme, og det er til den store finalen av IDOL-Sverige, Marcus og Martinus skal opptre, også det i Globen i Stockholm 9. desember 2016.

På en konsert i Gröna Lund i sommer, ble det publikumsrekord da Marcus og Martinus gjestet det populære tivoliet. Og på to konserter på Liseberg i Gøteborg i sommer, ble konsertene hele avlyst av sikkerhetsgrunner på grunn av kaos, med alt for mange besøkende.

Er du fan av Norges yngste og mest populære pop-artister, har du svært mye å glede deg til i tiden framover. Du kan være helt sikker på at vil høre veldig mye om disse to dyktige brødrene i framtiden også. Verden ligger for deres føtter.

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Øl er ikke bare øl

Øl er ikke bare øl, øl er først og fremst kultur på høyt nivå. På 1700-tallet drakk visst mannfolk syv...

Familievolden øker – kan mørket ha skylden?

Antallet barn og voksne kvinner som er ofre i de registrerte voldsanmeldelsene hos politiet, øker. Lovbrudd rammer ulike grupper av...

Lukk