I Norge er det et kropps-hysteri som ikke ligner sidestykke, derfor skal man være særdeles forsiktig å mene noe som helst om kropp. Spesielt til kvinnekroppen. Heldigvis så kan bloggere skrive og mene akkurat det som som passer seg, nå har det aldri passet bedre å mene noe om Norges stolthet, Margaret Berger (27).

– Hun er i ferd med å sette Norge på kartet, fordi hun kan synge fordi hun har en kanon-bra låt, og fordi hun har en fantastisk kropp. Vi vet at det er mange som sliter at vi sier det, men for å forsterke meningen med innlegget- Margaret Berger har en flott og frodig kropp, som passer perfekt i en trang kjole.

Norges flotteste artist, med de perfekte hoftene i den trange kjolen. Margaret fortjente å vinne med «I Feed You My Love». Det er i tillegg viktig å sette fokus på at kjente kvinner med former også er sexy. Veldig sexy.

John Carew skrev nylig på sin Twitter-konto at Berger gjorde en god figur, og hadde en sexy opptreden. Enkelt, men en helt ok mening. Og den stemmer.

– Eurovision Song Contest er en sangkonkurranse, kostymene, artistene, kvinnene og mennene er også en del av Grand Prix-pakka. Vårt vinner håp, selveste Margaret Berger har levert siden første presentasjon av den magiske låta «I feed You My Love». Det er allerede en landeplage, hun ligger blant topp tre på alle målinger, før konkurransen.

Kjolen og Margarets kvinnelige former blir et stadig voksende tema, det er helt naturlig, den trange kjolen framhever hennes former, helt bevisst.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1hnC6T3cOzo[/youtube]

Danmark og Aserbajdsjan er favoritter med Norge som en outsider.

Uansett hvem som vinner en av Europas viktigste konkurranser, så vil prestedatteren fra Trondheim og senere Hitra være et hett navn i tidene som kommer .Hun har allerede blitt en Eurovision stjerne, som har platekontrakt- hun kan bare levere varene så går det av seg selv. 27 åringen fra Trondheim har bena på jorda og skjønner alvoret med en god plassering  i en så stor og viktig konkurranse.

Margaret bør ha kudos og en stor hyllest for å representere Norge i Eurovision Song Contest på den måten hun har gjort, både med låt, kjole og selvtillit.

Bli ikke forundret om du hører og ikke minst ser mer i fra den flotte jenta i den trange kjolen.

– 21. juni går VG-lista top 20 av stabelen på Råhusplassen i Oslo, der får du se og høre Margaret Berger og henne Eurovision-bidrag. Om det er vinner låta får du vite allerede i løpet av 18. mai. Om hun stiller i den åle-lange hvite flotte kjolen er foreløpig usikkert, sin frodige sexy kropp- har hun derimot garantert med.

Så lenge Norge kommer foran Sverige så er de fleste nordmenn fornøyd- skulle Margaret Berger vinne hele greia, vil Eurovision Song Contest gå i Trondheim neste år, sett av Nidarosdomen.

Takk Margaret for at du er den du er og at du synger så eiendommelig vakkert!

HEIA NORGE!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Gratulerer med dagen venner- ha en fin 17.mai

Gjør dagen fin for alle rundt deg, 17. mai skal være en fest dag for alle!

Skilsmissen går mer ut over barna enn man er klar over

Barneombud, Anne Lindboe Foto: Aftenposten.no Barn kan bli syke av å ha foreldre som ikke er venner, og som bruke...

Lukk