Fantastiske Margareth Berger (29) feide all konkurranse til side og vant så fortjent så fortjent med en kanon-låt, «I Feed You My Love» kan vinne i Malmø, uten tvil! Sett av 18. mai.

VG-lista Topp 20 har allerede booket Margareth til sitt sommershow i Oslo sentrum.

 Flotte og “nye” Margaret Berger har vært forehåndsfavoritt siden hun vant i Florø.  Dette er toppen av bløtkaka, utbrøt en lykkelig Margaret Berger etter at hun stakk av med førsteplassen i MGP-delfinalen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H-HowVrHxsg[/youtube]

Etter seieren i Florø gikk  «I Feed You My Love» rett til topps på iTunes og der har den vært siden. Dette er ei låt du får høre ofte på radio fram til finalen i Malmø.

Du kan like godt lære deg teksten på Norges bidrag først som sist.

Nå har hun vunnet over alle de andre glimrende artistene som leverte Grand Prix materiale all mass. Bergers låt er veldig fengende med et godt refreng og den er typisk Eurovisjon Song Contest vennlig.

Norge har vel ikke levert et sterkere bidrag på veldig lenge. Og å kunne vinne i Sverige dagen etter 17. mai kan nesten være for mye selv for oss nordmenn. Neida, det gjør det ikke.

14. og 16. mai er det semifinaler i Malmö, mens den store finalen er 18. mai. Margareth sa at hun ikke skal skuffe om hun kommer til finalen, hun har vel allerede vunnet de fleste norske hjerter.

Heia Margareth, Heia Norge!!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kåre Valebrokk er død 72 år gammel

Kåre Valebrokk var selve nestoren i VG og i Dagens Næringsliv. Ble sett på som Gudfaren i sin tid som...

Espen Thoresen fikk sparken fra Nitimen

Nitimen er NRK Radios flaggskip, det skal man være forsiktig å kødde for mye med. Det gjorde NRK ledelsen i...

Lukk