Maria Mohn (28) Foto: Maria Mohn

– Noen mennesker imponerer i alt sitt virke. Jeg lar meg sjeldent imponere, men Maria Mohn er en person man ikke kan la være å like. Hun er positiv og energisk, en artist som det er fantastisk å følge, hun er vakker og synger som en engel. Hennes bestefar påstår at hun ligner på en også, jeg er i grunnen helt enig. Engler har det med å imponere folk sies det. 

Maria Mohn er et menneske og en artist jeg er stolt av å kunne få videreformidle til mine lesere.

Snart kommer plate nr 2.

Jeg har fått gleden av å ta en prat med Maria som er en travel dame med mange baller i luften, men som tar seg tid til sine fans, heldigvis.

1. Maria, det har gått noen uker siden IDOL var ferdig. Sett i ettertid hva mener du at du fikk ut av deltagelsen? Du havnet på 6. plass i Norges største sangkonkurranse med mange tusen deltagere, det må jo være en boost for selvtilliten din?
*
Det har tatt tid å fordøye! Enormt mye inntrykk og følelser. Det med selvtillitt – hmm, vet ikke det, egentlig! Jeg kjente meg aldri så liten som på den scenen! Lærte mye om meg selv, jeg trodde virkelig at jeg skulle takle det så mye bedre, men har aldri blitt så nervøs for en opptreden før! Det var enormt krevende. Men! For å komme til det positive: Dette har gjort meg så mye sterkere, dette gir meg en unik erfaring og jeg har fått mange nye, viktige kontakter. Og ikke minst mange flere sangoppdrag. Nå er det mye lettere å sette i gang nye prosjekter på egen hånd også.
*
2. Du er i ferd med å lage nytt album og er blitt en mer erfaren artist siden debutplaten. Er det stor forskjell på de platene, og når kan fansen glede seg til å kunne få høre enda mer fra Maria Mohns fantastiske stemme? Kan du si noen ord om det kommende albumet?
*
Det er to ting som er veldig annerledes fra den første plata. Det første er at denne etter all sannsynlighet blir med engelske tekster. Og at jeg denne gangen skriver de fleste låtene sammen med gitaristen min (og plateprodusenten min) Torbjørn A. Raae:) Jeg ønsker også å ha med en eller to coverlåter på plata. Det er en utrolig spennende prosess og jeg gleder meg også veldig til å høre det endelige resultatet:)
*
3.  Prisen «Ung og lovende»- I regi av Frederikprisen 2011, ble delt ut i Fredrikstad nylig, den fikk du! Hva er neste mål i sangkarriéren din? 
*
Det var såå hyggelig å få den prisen! Ble kjempeglad:) Neste mål er vel egentlig å gi ut en plate! Og bare jobbe kontinuerlig mot nye høydepunkt i karrieren:)
4. Maria, du sa til meg etter at du var klar for finalen i IDOL at du skulle synge «Mitt lille land» på tema «norsk musikk». Det ble ikke den. Ble du anbefalt å droppe den, eller var det ditt valg?
*
Jeg ble anbefalt å ikke synge den. De fryktet at folk skulle anklage meg for å være kynisk, spille på folks følelser etter 22. juli, i tillegg til at folk kanskje var litt «lei» den. I ettertid tror jeg ikke det ville blitt tolket sånn. Skulle gjerne sunget ørten sanger til på Idol:) Utrolig vanskelig å velge mellom så mange fine sanger!!
*
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Jac4ZiHhCpU[/youtube]
5. Din lille datter Rebecca er ikke så glad i sove hele natten- er det tøft å kombinere livet som tobarns-mor og artist?
Det er jaggu tøft å kombinere med hva som helst! Uten søvn er man ganske skrall… Heldigvis blir det bedre etterhvert:) Vi har mange baller i luften med to barn og oppussing av hus i tillegg til karriere, men jeg liker det..! Hater å ha lite å gjøre, da blir jeg bare ekstremt lite effektiv.
*
6. Maria Mohn er et kjent navn etter din glimrende innsats i IDOL, du skal blant annet være med i programmet «Popstokk» på NRK. Merker du kjendisstatusen på andre måter?
*
 🙂 Det hender noen kjenner meg igjen og peker og hvisker. Det synes jeg bare er gøy:) Det er kun positivt å være B-kjendis! Eller C eller D eller hva jeg er, hahahaha:) Håper det vil bidra til flere spennende oppdrag som Popstokk:) Det var kjempegøy på innspilling:) Selv om jeg var syyyyykt trøtt, hehehe. Det sendes 11. februar på NRK kl. 20:)
*
7. Hvis karrieren tar helt av etter plateslippet, er det aktuelt å slippe platen utenfor Norge, eller gjør plateselskapet et forsøk på det med det samme den slippes?
*
Man tenker nok Norge i første omgang, men gjerne utenfor også! Håper det åpner seg noen dører på veien:)
8. Du er leder/ dirigent for barnekoret Soulkids, hvordan får du tiden til å strekke til, Maria? 
*
Tja, jeg vet sannelig ikke..! Det går egentlig veldig greit! Som sagt så liker jeg å ha mange baller i luften:) Elsker barnekoret mitt, de gir meg så mye energi:)
 
*
9. Bortsett fra plateslipp, hva gleder du deg mest til i 2012? Har du lagt en slagplan for året som gjør at «alle» får en «Maria Mohn» plate til jul?
*
Det får du spørre manager-eksperten her i huset om;) (gubben, altså) Neida, hehehe, vi skal i hvertfall gjøre vårt beste for at det blir flere muligheter for å høre oss for de som vil det! Neste konsert med bandet er fredag 24. februar på Nissenatthuset i Gamlebyen, det gleder vi oss til:) Også er jeg solist med Musikkforeningen Viken på Paviliongen søndag 12. februar kl. 17:)
*
Det er som med livet ellers, man må følge drømmene sine. Maria Mohns drøm er å leve av musikken sin. Plate nr 2 kommer som sagt i løpet av 2012, og mens du venter kan du få kjøpt den første plata til Maria her!
*
Løp og kjøp!
*
Vargas
Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Billetter til Justin Bieber konsert i Norge

Til alle norske Beliebers! Jeg får masse henvendelser mht til en eventuell Justin Bieber konsert i Norge.  Dessverre så er...

Vil du også bli kjendis? Da bør du lese dette!

Vil du også bli kjendis? Da bør du lese dette! Privatlivets fred forsvinner i det øyeblikket du er en kjendis,...

Lukk