Maria Mohn Foto: TV2.no

 

Jeg var så heldig å få møte vakre Maria Mohn i god tid før del- finalene i IDOL satte i gang 21. oktober. Nå er det gått enda en uke, Maria gikk videre, og er klar for tema «Fra Barndommen».

De ni  som er igjen er:  Isac, Maren, Bianca, Maria, Henrik, Kirsti, Vegard, Fredrik og Jenny.

 

Her er intervjuet.

 

Du er videre etter første del-finale.

 

Hva tenkte du Maria, når navnet ditt ble lest opp som en av de tre som kunne bli sendt ut av konkurransen?

 

– Jeg trodde jeg ville takle det dårligere enn jeg gjorde! Det gikk faktisk helt greit. Jeg innser at dette er helt utenfor min kontroll –

det som skjer, det skjer.

 

Hvordan kan du gjøre det best mulig for at DU skal bli lagt merke til- mer enn de 8 andre som er igjen?
***

– Jeg tror at det dummeste jeg kan gjøre er å begynne å tenke på akkurat det. Det eneste jeg kan gjøre er å være meg selv110 prosent, det øyeblikket jeg blir desperat har jeg tapt.
***
Maria, Jeg vet du ikke liker å snakke om det, men det skal stå igjen en vinner i IDOL. Det kan bli du som vinner IDOL 2011. Hva gjør du da? Flytter du familien til Oslo for å være mest mulig tilgjengelig for alle oppdrag? (kjenner jeg deg rett så vil du ikke svare på dette, da det kan være for offensivt) Men det kommer en tid der du kan måtte svare på det når finalen nærmer seg, og du er fortstatt med!!:) Derfor vil jeg være med som det første mediet som gjør deg til en av favorittene, men du bestemmer om det er for tidlig;)
***

– Det jeg har lært så langt er at det er helt umulig å spå hvem som står igjen til slutt. Det at Christopher røk først hadde jeg jo aldri trodd. Jeg skal nyte hver fredag jeg får være med og ta en uke av gangen.
***
Har du en strategi mht hva du skal synge, for å «treffe» riktig låt? Låtvalget du gjør kan som kjent være svært avgjørende?

– Ja, jeg må innrømme at dette er muligens det som surrer mest i huet før jeg finner rett låt, det er utrolig vanskelig med låtvalg! Veldig vanskelig å vite hva folk liker. Jeg klarer å roe meg først når jeg selv føler jeg har valgt rett låt 🙂 Jeg er fornøyd med låtvalget denne fredagen 🙂 Har ingen spesiell strategi, hører på alt mulig og tenker så det knaker!
***
Er det hektiske eller kjedelige dager nå når IDOL- sirkuset er i gang?
***

– Den første uka var sykt hektisk… Nå er det ikke så voldsomt, så nå klarer jeg å kose meg litt mer 🙂 Har selvfølgelig fått vondt i halsen igjen… Frøs sinnsykt under et videoopptak i går og merka at halsen tykna til utover kvelden 🙁 Ikke helt i slaget… Men bedre i dag, tross alt! Hiver innpå meg alt av solhatt, c-vitaminer, ingefær og alt det der…
***
Får du mange dumme spørsmål fra media?
***

– Nei, dette er det første 😉

***

Hva gjør den enorme støtten du får med deg? Facebook-siden din er smekkfull av hyggelige hilsninger, føler du deg litt som en stjerne eller et IDOL?

***

– Jeg føler meg bare veldig heldig som har så mange som vil støtte meg 🙂 Setter veldig stor pris på det 🙂 Jeg føler jeg har beina godt på jorda, barna mine hjelper jo med det 🙂 Bæsjebleier og gulp drar meg fort tilbake til virkeligheten 🙂

***

Du har noe mer erfaring enn dine konkurenter i IDOL, er det bare en fordel, eller kan det være en ulempe?

***
– Ingen av delene, tror jeg. Selvfølgelig kan det være en fordel med mer sceneerfaring, men dette føles helt nytt for meg. Det å skulle prestere sitt aller beste i halvannet minutt på direkten med 4 folk som skal si akkurat hva de syns om det rett etterpå, det er et press man sjelden utsettes for som artist. Jeg tror kanskje at jeg må prestere bedre for å «gjøre opp» for de ekstra årene jeg har på baken.
***

Blir du stoppet på gaten for å skrive autografer o.l?

 

– En sjelden gang 🙂 Det er utrolig koselig 🙂 Jeg elsker å møte «fans»! Skal alltid sette av god tid til det, det er det minste jeg kan gjøre, er det noen som blir glad for navnet mitt på en lapp, skal jeg definivt gi dem det uansett hvor sliten jeg er 🙂

 

Vet du i god tid før neste konkuranse hva du skal ha på deg?

– Vi treffer stylisten et par,tre dager før vi skal i ilden 🙂
***
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X4GlgmC6Di4[/youtube]
***
Har du en favoritt, eller kan du si hvem du tror vinner IDOL 2011?
***

– Min favoritt er Fredrik 🙂
***
Jeg vet det er svært mange som følger IDOL for det er et skikkelig sirkus, har du planene klare om du ikke får bli med helt til finalen?
***
– Nå har jeg kommet såpass langt at jeg skal være fornøyd nå uansett utfall 🙂 Jeg skal selvfølgelig gi alt for å komme så langt som mulig! Men den dagen jeg må reise hjem kommer jeg til å skrive masse låter og gi ut plate på egen hånd- Jeg har jobbet intenst en gang før og klart det, så det skal jeg klare igjen. Men – det hadde værtfantastiskmed en platekontrakt, da  vært fantastisk med en platekontrakt da:)
                                                  
Maria Mohn Foto: TV2.no
 *********************************************************************************************************
Å imponere så mange som mulig i løpet av ca tre minutter er veldig vanskelig.
– Alle har likt press, men det gjør det ikke enklere av den grunn. Alt kan skje. Et dårlig låt-valg, en «bad hair day,» eller man har rett og slett ikke dagen, det er mange grunner til ikke å lykkes når det gjelder som mest.
Noen vil mer enn de andre, noen bare leverer gang etter gang. Noen få som allerede er utvalgt til å skinne på musikk himmelen vet det innerst i hjertet.
***
Å se ut som en engel og ha stemme som en gudinne fra en svunnen tid bør være nok til gi den norske folkesjela gåsehud og frysninger på ryggen. Det besvares best med å stemme nok…
***
Det er som et kall. Det er som om drømmen og virkelighet smelter sammen til ett.
De få utvalgte bare gjør det, gang etter gang.
 ***
De vil være i finalen og en vil vinne.
Du bestemmer, du avgjør! Stem på ditt IDOL!
***
Følg Maria på hennes IDOL-blogg.
***
Vargas
Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
ALFA er konk- Magasinets førsteutgave gav overskrifter

  "KRIG er bedre enn SEX" var første og største sak i mannebladet ALFA. - "Det å være i kamp...

Mann med stor M- Norges mest sexy?

Det er ikke mange som når Atle Pettersen når det kommer til aktivitetsnivå for tiden. Den tatoverte rockeren er fortsatt...

Lukk