Maria Mohn er en norsk artist som du helt sikkert har både sett og hørt om. Også kjent fra IDOL, der det synges coverlåter.  Endelig kommer hun med egen produsert musikk, et smykke av ei låt!

«BEDTIME STORY» heter hennes nye singel.

Etter det har hun vært med på flere prosjekt blant annet et meget vellykket show i Fredrikstad, «Mysteriet vårs» som fikk glitrende omtale.

Nå er den flotte artisten ute med ny singel som har vunnet to uker på Radio Norge som «ukens norske» i konkurranse med andre norske suksessrike artister.

Maria Mohn (29) Foto Jan Kraft

Singelen «BEDTIME STORY» kom ut 6. august og kan nå fåes kjøpt på iTunes eller på Platekompaniet.no

– Vil du oppleve Maria Mohn live så har du muligheten fredag 10. august på Cafe Oscar i Fredrikstad kl. 20:00. Der vil også musikkvideoen til singelen bli vist for første gang. Billetter kun kr 100.- som kan kjøpes i døra.

Det er ingen hemmelighet at Maria Mohn er svært populær i plankebyen, men nå vil singelen «BEDTIME STORY» bli spilt i en radio nær deg i lang tid framover.

– Maria Mohn er en av de mest spennende artister i Norge som har et vidt spekter og en stemme som får is og hjerter til å smelte hånd i hånd. I tillegg har hun skuespiller evner som går langt uten på de beste.

– Fredrikstad jenta liker å by på seg selv fra scenen, og er ikke redd for å dra av en vits eller en historie når hun har et publikum foran seg. Ei fantastisk dame med en eventyrlig flott stemme!

Da sees vi vel på Cafe Oscar da?

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ta på meg! Ta på meg nå, Ta på meg da!

Vi mennesker er jo flokk dyr og er avhengig av andre av vårt slag. Det er derfor vi liker å...

NIKE-reklamen som også kan få deg opp av sofaen

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2JnYcuRW_qo[/youtube] NIKE er et av verdens mest kjente merkevarer og de har de dyktigste folkene på de fleste felt, også...

Lukk