«Sommer´n er hærli i Fredrikstad» heter i den velkjente sangen «Når lemmane faller på Flora». Et av sommerbyen Fredrikstads viktigste symbol-låter som er kjent langt utenfor fylkets grenser. En ny sommer er her, og det samme er showene. 

– Gjennom de siste 20 årene har byen ved Glommas utløp hatt en stigende kurve med et stadig voksende publikum til et økende antall flotte underholdnings-lokaler.Rica City Scene er blant de nyeste og flotteste.

Du har ikke mer tid av veien enn å bestille billetter med det samme, det braker snart løs. Du vet at det er lattergaranti på dette showet?

IMG_6927Maria Mohn Foto: Copyright Emilie Borge

– Fredrikstad har blitt kjent for å ha mange scener, mange artister og kunstnere som tusenvis av nordmenn kommer langveis i fra for å få oppleve. Nå er det nye muligheter, og «Showboys» kan bli sommerens «snakkis» på Østlandet denne sommeren.

– Maria Mohn hadde hele Fredrikstad i ryggen da hun kom på en fantastisk 6. plass i IDOL 2011, nå har hun akkurat kommet med album nr to, «Today´s a Yesterday Tomorrow», og skal på ny gjøre sommeren til en hyggelig og morsom opplevelse for alle som er i «Plankebyen» denne sommeren.

«Henning & Maria har tidligere gjort stor suksess med forestillingene «Mysteriet Vårs» og «Nå er´e JUL(ing) igjen!» Begge oppsetningene høstet lovord fra folk i bransjen og kritikere som bl.a. uttalte seg med; «Det beste jeg har sett på en scene i Fredrikstad på mange år«, «Et forrykende og imponerende show» (Brede Bøe), «Det er nytt, det er friskt, det er annerledes og det er en braksuksess. Et fyrverkeri av en duo. Anbefales!» (Fredrikstad Blad)»

Det er en overhengende fare for at årets sommershow på Fredrikstads største scene, selveste City Scene på Rica Hotell, (gamle Hotell City) blir minst like sprudlende og morsomt som i fjor.

– I likhet med Maria & Henning er de to andre medlemmene i «Showboys» godt kjent fra før og begge fremragende sangere. Duoen Hans-Petter Moen & Kim Wifladt er godt kjente som solo artister og regnes for to av Norges blideste og mest underholdende sangere.

Men kanskje best kjent er de fra humorvokalgruppa «Cheezy Keys» og da ikke minst – braksuksessen «Skrimmel Skrammel» på Nrk Barne-TV.

– Årets show – «Showboys» – vil by på imponerende vokalprestasjoner, hysteriske imitasjoner og saftige parodier. En salig blanding av musikalsk lekenhet og ikke så rent lite galskap. Det hele toppes med et fantastisk liveband som vil gjøre opplevelsen komplett og uforglemmelig!

Bestill dine billetter i tide, du har ikke mange dagene igjen.

Premiere er på City Scene  fredag 28. juni, lørdag 29. juni begge kl 21:00, så er det satt opp to show i juli. Lørdag 6.juli kl 21:00 og siste sjanse er lørdag 13. juli kl 21:00

Billetter kan kjøpes her, eller du kan ringe 69 38 56 05 eller via Ricacityhotel.no

GOD FORNØYELSE!

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Carlos Tevez er klar for Juventus

Den kontroversielle argentineren Carlos Tevez (29) som har gjort 74 mål på 148 kamper for Manchester City. Overgangssummen til Torino-klubben...

Se og Hør felt av PFU pga Kongebilder

Bilder som Se og Hør tok av kongefamilien på kongsgården da HMS Kong Harald og Dronning Sonja feiret sin 75...

Lukk