«Showboys» blir det nye trekkplastret for hva sommerunderholdning angår i Fredrikstad denne sommeren.  «Showboys»er en humormusikalsk forestilling med Henning Stranden, Hans-Petter Moen, Kim Wifladt og Maria Mohn.

Maria Mohn 064

Maria Mohn (29) Foto: Copyright Emilie Borge

Fredrikstads innbyggere og ferierende gjester husker godt braksuksessen fra Oscar-teatret i fjor sommer. Endelig er det et nytt show på gang, og en ny sommer står for døren. Du bør være tidlig ute med kjøp av billetter, dette kan bli svært så underholdende. Latterdøren kan komme til å stå på vidt gap.

På City Scenes meny står det å lese:

«Henning & Maria har tidligere gjort stor suksess med forestillingene «Mysteriet Vårs» og «Nå er´e JUL(ing) igjen!» Begge oppsetningene høstet lovord fra folk i bransjen og kritikere som bl.a. uttalte seg med; «Det beste jeg har sett på en scene i Fredrikstad på mange år«, «Et forrykende og imponerende show» (Brede Bøe), «Det er nytt, det er friskt, det er annerledes og det er en braksuksess. Et fyrverkeri av en duo. Anbefales!» (Fredrikstad Blad)»

– I møte med mennesker som har noe å fortelle var vi så heldig å få møte Maria Mohn.  Hun fortalte  hvordan hun har opplevd tiden som artist fra hun var med i IDOL og fram til hvilke planer hun har for framtiden. Dette intervjuet hvor Maria er ærlig og direkte på de utfordringer det var å skulle levere i direktesending på IDOL, kan du lese i sin helhet HER.

Fredrikstad har blitt en meget populær scene, show og teater by. Det har dyktige kunstnere tatt til etterretning, og det kommer deg og meg til gode. Du bør være lynkjapp med å skaffe billetter, det er tross alt ikke hvem-som helst-som er med i «Showboys».

– Duoen Hans-Petter Moen & Kim Wifladt er godt kjente som solo artister og regnes for to av Norges blideste og mest underholdende sangere. Men kanskje best kjent er de fra humorvokalgruppa «Cheezy Keys» og da ikke minst – braksuksessen «Skrimmel Skrammel» på Nrk Barne-TV.

De har begge vært med på utallige oppsetninger i hele Norges land, var blant annet med på Chat Noir sitt store 100 års jubileumsforestilling og de kom på 2. plass i den norske MGP-finalen i 2006 med ”I hear music”. De har også vært nominert til Komiprisen.

I likhet med Maria & Henning er de begge fremragende sangere. Årets show – «Showboys» – vil by på imponerende vokalprestasjoner, hysteriske imitasjoner og saftige parodier. En salig blanding av musikalsk lekenhet og ikke så rent lite galskap. Det hele toppes med et fantastisk liveband som vil gjøre opplevelsen komplett og uforglemmelig!

Bestill dine billetter i tide, om showet står til forventningene, vil det bli snakket om dette i lang tid.

Premiere er på City Scene 26. juni kl 19:00, så fredag 28. juni, lørdag 29. juni begge kl 21:00

Du kan bestille billettene på tlf 69 38 56 05 eller via Ricacityhotel.no

Kilde: Rica City Scene

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Margaret Berger bør hylles for sin timeglass figur

I Norge er det et kropps-hysteri som ikke ligner sidestykke, derfor skal man være særdeles forsiktig å mene noe som helst...

Gratulerer med dagen venner- ha en fin 17.mai

Gjør dagen fin for alle rundt deg, 17. mai skal være en fest dag for alle!

Lukk