10482392_10152700309806578_8247201847119618283_n

Maria Mohn (31) har etterhvert blitt et kjent navn også utenfor hjembyen Fredrikstad. I desember skal den tidligere IDOL-deltageren vise sin humoristiske side fra scene-kanten, itillegg vil hun gi smakeprøver fra sitt kommende album, i en herlig blanding av Stand Up og sine egne låter. 

Maria Mohn er en usedvanlig kunnskapsrik dame, hun har artisten i seg som de fleste vet om, men hun har også et stort talent for komedie, humor og selv-ironi. Det er nettopp dette hun ønsker å vise i sitt kommende show i desember i Fredrikstad.

Vi er så heldige å ha fått den flotte travle damen i tale mellom hektiske øvelser.

Maria, dine to alter-egoer, «Magda» og «Lena», hvor «fant» du disse to?

De har trengt seg opp og frem over lang tid. Det er de som oftest har skyld i alt det dumme eller rare jeg måtte si eller gjøre.

Tommy Steine har åpenbart være en viktig bidragsyter for din suksess den siste tiden, hva har han egentlig betydd for deg?

Det er han som har pushet meg til å gå ut av comfortsonen og sette opp et show som dette helt alene. Det er utrolig skummelt, men for å komme meg videre tror jeg det er lurt! Jeg har lært masse av Tommy. 

Det nye showet ditt vil bli en kombinasjon mellom Stand Up og musikk, er det mulig vi får se deg på «Latter» i Oslo eller på en av de andre større scenene, med kun humor på agendaen?

Jeg sier hvertfall ikke nei hvis de skulle ring og spørre:).

Siden showet går i desember Maria, er det et typisk juleshow eller får vi oppleve mer av musikken du har laget på dine to første album?

Egentlig ingen av delene. Det blir et typisk juleshow og det blir ingen av låtene fra de to foregående albumene. MEN – det blir en smakebit på det neste albumet mitt.

Du har hatt stor suksess tidligere i samarbeide med Henning Stranden, er det han du har fått inspirasjon til å gjøre mer av morsomme ting fra scenen?

Absolutt. Det var der det hele startet. Takket være Henning måtte jeg lete frem den delen av meg og det viste seg å være en god ídé. Jeg elsker å jobbe med Henning og vi skal jobbe mer sammen etterhvert. Det er takket være showene med Stranden at Tommys produsent oppdaget meg. 

Hvordan ser du for deg 2015 Maria, er det noen hemmeligheter du kan avsløre for fansen som leser dette intervjuet? Ny plate på gang?

Ja! I første omgang jobber jeg med en ny singel. Og jeg gleder meg vilt til å vise den fram:). Det blir en helt ny sound denne gangen, det er spennende å prøve nye veier. Det blir ny plate etterhvert, planen er at den skal være ferdig i løpet av av 2015. 

Er det kommende showet et «one woman» show, eller skal du ha besøk på scenen?

Det blir bare meg. Og noen få søte overraskelser.

Rekker du å pynte til jul Maria, og bake sju slag når siste forestilling går 19. desember?

Jeg har ikke baka ett slag en gang, jeg. Noen gang. Så sju blir det hvertfall ikke :). Men pynte til jul skal jeg alltids klare. Den mest hektiske tiden er egentlig nå. Nå som jeg skriver på showet samtidig som jeg jobber nesten fulltid som sanglærervikar på musikklinja på Greåker. Når først premieren er overstått, blir det ganske så rolig, da er det jo bare å ta turen til byen og gjennomføre showet, da skal det jo sitte (forhåpentligvis).

Vi benytter anledning til å si «break a leg» til Maria i det hun haster videre for nye prøver til et show du så absolutt bør benytte deg muligheten av å oppleve. Sannsynligheten er stor for at det er dette showet folk flest snakker om i lang tid etterpå.

Marias One Woman, Stand Up show, er kalt «Maria, Magda og Lena», det vil bli et fyrverkeri av en forestilling.

Premiere er onsdag 3. desember på «Verdensspeilet» i Fredrikstad. Billetter får du kjøpt på Fredrikstad Kino, eller på fredrikstadkino.no under kulturprogrammet.

Andre datoer for Marias show er 5. desember, 6. desember, 12. desember, 13. desember og siste forestilling rett før jul, 19. desember. Kjøp billetter i tide du også!

 

Foto: Maria Mohn

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Aguero og Manchester City setter press på Chelsea

Den lille magikeren, eks svigersønnen til selveste Diego Maradona, Argentinas Sergio Aguero (26) scoret fire mål mot Tottenham. Itillegg bommet...

Slik blir du styrtrik på bloggen din!

Blogging er i vinden mer enn noen gang. Du som tror du har det som skal til bør selvsagt begynne...

Lukk