Manchester Citys unge italienske spiss ser ikke lenger ut til å være villig til å prøve å spille fotball som alle vet han kan. Mot erkerival Manchester United nylig hadde han kanskje sin svakeste kamp for “The Sky Blues”. 

En flau forestilling som endte etter en times spill, da var manager Roberto Mancini dritt lei hele Balotelli og byttet han ut med en frisk Tevez.

– Med en ukelønn på mer enn en million kroner skulle man tro at det var all grunn til å prøve å gjøre sitt aller beste, men fargeklatten var ikke venn med verken ball eller medspillere. Super- Mario er forvandlet til Duste-Mario i løpet av kort tid.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q3xEYRL8sDg[/youtube]

I EM tidligere i år så husker mange at Manchester Citys urokråke senket storfavoritt Tyskland på egen hånd. Nå ser det ikke ut til at han er i stand til å senke noen andre enn seg selv.

– Med en innstilling og et kroppsspråk som forteller at han ikke trives på banen, og derfor ikke klarer å prestere noe som helst. Han ser ut som om han ikke husker hvordan man spiller, eller løper. Uvenn med ballen er et understatement.  I all ettertid ser man at Balotelli ikke burde ha startet denne kampen.

– Mange i Manchesters blå del av byen begynner å bli lei av italienerens skuffende prestasjoner. Og om det stemmer at mannen med hanekammen sa Fuck off til sin trener i det han ble byttet ut, ja da har Super Mario spilt sin siste kamp for City.

Alle spillere som setter seg selv foran klubben de spiller for og er ansatt i, vil før eller siden få store problemer. Så også spillere som før har trollbundet sitt publikum med fantastisk spill og scoringer.

Klubben skal alltid være viktigst. Også for den som heter Mario Balotelli.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tone Damli gravid?

Tidligere Idol deltager, nå snart meget aktuell som Idol-dommer Tone Damli er en meget omtalt vakker kvinne. Fotomodellen, artisten og...

Lukk