Markedsføring? Les! Mulig er dette nytt for deg, i så fall, er det penger å spare. Mye penger.

OM du er privatperson, eller markedsansvarlig for en mindre- eller større bedrift – vet du selvsagt at det er i sosiale medier din største kundemasse finnes. Hvordan skal du nå ut til alle disse, tenker du sikkert? Facebook kanskje? Eller avisannonser? Nope! Markedsføring? Les!

Annonser

Det koster ofte mer enn det smaker og får ikke den effekten du helst ønsker. Derfor bør du heller betale det halve, for enten annonser eller bannere, eller gode artikler om dine produkter – som lenker direkte til din nettbutikk og pang! Omsetningen øker fra første time.

Les også: Dårlig økonomi? Les!

OM det er sex-leketøy, bingo, casino, fiskeredskaper, hvitevarer eller dine kunnskaper innen IT eller teknologi. Bare fantasien setter begrensinger for hva man kan markedsføre på World, Wide, Web. Markedsføring? Les!

Og det er hos de aller største bloggerne du får den aller beste reklamen og markedsføringen, med best resultat.

Markedsføring? Les!

Markedsføring? Les!

Hemmeligheten ligger åpenbart i alle leserne, men også det nettverket vi bloggere har i nettopp sosiale medier. Vi poster dine artikler, som vi skriver for deg, og som ikke blir publisert, før du er 100% fornøyd – til alle våre forskjellige Facebook-grupper, via Twitter, e-post, Google+, hos andre bloggere og i diverse nettaviser disse passer inn.

Du når med andre ord en langt større kundegruppe, med et godt innlegg eller en artikkel via en stor blogg. Internettet er nåtiden, men betydelig viktigere i framtiden. Markedsføring? Les mer på Vargas12.com og du vil kunne få en fantastisk mulighet til å vise ditt produkt. På denne bloggen.

Noen tror fortsatt at all reklame er god reklame, men det er ikke riktig. Du skal vite hvem du markedsfører for og hvilke potensielle kunder du har og hvilet produkt du kan selge. Det hjelper lite å reklamere for et produkt ingen ønsker.

Reklame

REKLAME er dyrt, men bransjen er i stadig endring. Papiravisene dør, det er foreløpig internettet som regjerer, til og med foran TV-reklame, om du har nok lesere.

TV-kanalenes tøffe konkurranse med streaming-tjenestene gir lavere inntjening og en mindre andel seere gir dårligere omsetning, se bare på TV2, som må sparke halve staben. Ikke engang “Farmen kjendis” med 1,2 millioner seere kan berge stumpene.

Skal du bruke reklamekronene dine fornuftig, tenk stort. Tenk, BLOGG. Vi står klare til å servere deg ditt innlegg eller artikkel slik du vil ha den markedsført. Det er også langt rimeligere enn du tror. Markedsføring? Les! Det er verdt å bruke penger på de som kan markedsføring.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Paradise Hotel 2017 – 13. mars!

Paradise Hotel svikter aldri og nå er datoen endelig satt. Fra 13. mars kan du følge deltagerne fra hotellet i...

Lukk