Noen ganger er jeg skikkelig fornøyd med å ha en godt etablert blogg så jeg kan fortelle nøyaktig hva jeg mener om det som engasjer meg. Når finanseliten begynner å fortelle hvordan Ola og Kari Nordmann skal leve livene sine blir jeg engasjert. 

Marte Krogh (37), som ble kjent for å ha en flørt med Kronprins Haakon i sin tide, og som sikkert fortsatt er en utmerket fiolinist. Tar nå til motmæle mot at mødre ikke trener nok etter at de har nedkommet med et eller fler barn.

De færreste blander seg ikke i hva de driver med, burde ikke Marte Krogh konsentrert seg om frisyre, negler og annet som er viktig for henne, og la sliten husmødre få trene når de har lyst og råd?

Finansfruen Krogh som gift med finansmannen Jan Haudemann-Andersen har penger nok. Marte er hjemmeværende, de har både hushjelp og au pair, i tillegg til å komme med en nedsettende påstand om at kvinner bør trene mer, påstår Krogh at kvinner gir opp så snart de får barn.

En av de klokeste kvinnene jeg vet om, Eli Rygg har også kommentert denne saken i VG og mener denne påstanden er overgripende på mange som faktisk må jobbe fra 8 til 4 hver enste dag.

– Rygg lar seg faktisk provosere, sammen med svært mange som føler seg veldig truffet av en kvinne som ikke har hatt en vanlig jobb noen gang, og som i tillegg er gift med en mann som mener det er kvinners ansvar å skifte bleie på barna og å trille barnevogn. Hvorfor får man barn i det hele tatt med en slik innstilling?

– Den noe selvopptatte rikingen Haudemann-.Andersen har barn fra før forholdet til Krogh, og når en av disse fødslene trakk ut i tid og av den grunn fikk flyttet et styremøte opp til sykehuset hvor barnet skulle bli født.

Det er viktig møte det!

Her har man altså med mennesker å gjøre som har fjernet seg fullstendig fra normale menneskers virkelighetsoppfatning. Haudemann- Andersen er mannsjåvinistisk klovn som skulle ha blitt på tvunget pappa-perm for å forstå hvilket ansvar som faktisk ligger på kvinner med et eller fler mindre barn i bleie-alder.

Tufs!

Marte og HE-MAN har det sikkert fint privat, men du verden for en for uroe de kliner til med når de åpner kjeften og skal fortelle andre hvordan de skal leve sine liv, når de ikke vet hvordan det er for mange småbarnsforeldre å ha dårlig økonomi.

Må innrømme at jeg blir en smule provosert og jeg er ikke helt sikker på at dama er dum, men ganske så naiv og virkelighetsfjern.

Det verste «gullkornet» fra rikingen Haudemann er i følge 24.no, at han blir provosert over å se menn trille barnevogn…

Man skal jaggu høre mye før ørene faller av!

Blir du provosert over at milliardærfruer med personlig trener, au pair og hushjelp forteller deg at du må ikke gi opp så lett selv om du får barn?

 

Kilde:VG.no

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tone Damli overdose?

Sexy Tone Damli blir å se oftere og oftere i tiden som kommer. En stor dose Damli. Overdose? Kan det...

Man skal ikke sku hunden på hårene- Følg hjertet og drømmen din!

Noen mennesker går med en drøm, et mål de ikke helt vet hvordan de skal få ut i livet. Noen...

Lukk